Serveis: Bio-perruqueria

La nostra filosofia com a Bio-Perruqueria es basa en la harmonia entre bellesa i salut i en l’equilibri entre tecnologia i ecologia.

 

Oferim serveis de perruqueria clàssics però també innovadors i creatius, com tanmateix diferents tractaments naturals perquè el cabell i la imatge personal de cada client llueixin com mai.

 

El nostre segell distintiu es la personalització del servei; els clients tenen característiques, preferències i estils diferents i, per tant, també les nostres propostes i tractaments son diferents en cada cas i s’adapten a les necessitats de cadascun d’ells.

          

BRUSHING

– Rentar & Massatge –

Rentem amb una selecció de productes ecològics certificats, específics per cada tipus de cabell i inclosos en el preu de tots els serveis. Rentem amb xampús que contenen fitocèutics (compostos biològics actius, presents exclusivament a les plantes). Totes les formulacions estan lliures de petroli, sense parabens ni sulfats. Preus diferenciats per cabell curt (16.00 €), cabell mig (19.00 €) i cabell llarg (22.00 €).

El servei inclou: assessorament personalitzat, rentat amb xampú ecològic i massatge.

Desde 16.00 €

TALL DONA

– Rentar & Massatge –

Des d’un simple sanejament de puntes, fins a talls que resultin un gran canvi de look, respectem en tot moment el desig de la clienta i les necessitats de cada tipologia capil·lar pel millor resultat possible. També oferim assessorament professional gratuït per canviar i millorar la imatge amb el tall i suggerències d’estilisme, sempre enfocats en la naturalitat i salut del cabell.
Només tallar serrell: 6.00 €.

El servei inclou: assessorament personalitzat, rentat amb xampú ecològic i massatge.

Preu: 19.00 €

TALL HOME

– Rentar & Massatge –

En el tall intentem seguir i potenciar l’orientació natural del creixement del cabell per aconseguir el millor resultat possible en funció de cada tipologia. En els talls clàssics fem servir maquinària molt precisa per acabats perfectes.
El servei inclou: assessorament personalitzat, rentat amb xampú ecològic i massatge.

Preu: 19.00 €

COLORACIÓ MASK

– Rentar & Massatge –

Realitzem canvis de color sense amoníac, sense resorcinoles, sense monoxinol i amb excel·lents resultats. Coloració amb proteïnes i olide palma, que aporten una brillantor extrema i amb principis naturals, proteína de quinoa, d’origen peruà que facilita la penetració del color a l’interior de l’estructura del cabell, i enriquit amb omega 9 d’origen vegetal que garantiteix la durabilitat dels colors, intensos i sumament naturals, respectant plenament el cuir cabellut i la estructura del cabell, així com cabells excepcionalment suaus, lluminosos i amb cos. Preus diferenciats només les arrels 32.00 €, arrels i a puntes te suplement depenent dels grams a utilizar.

El servei inclou: assessorament personalitzat, coloració, rentat amb xampú ecològic i massatge.

Preu: 32.00 €

COLORACIÓ NEW COLOR

– Rentar & Massatge –

Realitzem canvis de color amb sistemes de coloració sense amoníac, sense resorcinoles, sense monoxinol, enriquida amb carotenoides i melaninas antioxidants, metasilicat, vaselina vegetal i vitamina C, amb excel·lents resultats.
Preus diferenciats només les arrels 35.00 €, pasar a puntes te un suplement depenent dels grams a utilizar..

El servei inclou: assessorament personalitzat, coloració, rentat amb xampú ecològic i massatge.

Preu: 35.00 €

COLORACIÓ FINEST PIGMENTS

– Rentar & Massatge –

FINEST PIGMENTS és una coloració no permanent formulada amb ingredients d’origent natural des del 98%. Ideal per intensifcar el color i la brillantor dels cabells naturals o per revivar els cabells que han estat colorejats i que estan desgastats. Els seus ingredients actius són; ratania, retama negra, nou de noguera, licopè, cúrcuma, safrà, cel·lulosa, salvat d’arròs i oli de Rosa. Realització del servei: rentem amb un xampú ecològic a escollir segons necessitats, traurem la humitat i distribuirem de manera uniforme sobre el cabell, deixant actuar 20 min. Finalment aclarirem en profunditat. La seva durabilitat és de 8-10 rentades.

El servei inclou: assessorament personalitzat, coloració, rentat amb xampú ecològic i massatge.

Preu: 39.00 €

MATÍS

– Rentar & Massatge –

El farem servir per harmonitzar, donar a un color un matís o to determinat.

Desde: 11.00 €

METXES CLÀSSIQUES

– Rentar & Massatge –

Les metxes clàssiques o tradicionals s’apliquen d’arrel a punta per tot el cabell i s’aconsegueix un aclarit uniforme.
Utilitzem pols decolorant que no conté persulfats d’amoníac, es caracteritza per una baixíssima volatilitat. Garanteix un procés d’aclariment controlat i aquesta enriquit amb metasilicat de sodi.

Desde: 48.00 €

METXES BABYLIGHT

– Rentar & Massatge –

Son metxes que es fan a partir de petits vels seleccionats per tot el cap per donar subtils reflexos de llum per tot el pèl, aconseguint un to més clar i lluminós d’una manera natural.
Per a les metxes, apliquem la pols decolorant que no conté persulfats d’amoníac, es carecteritza per una baixíssima volatilitat, garantitza un procés d’aclarit controlat i està enriquit amb metasilicat de sodi.

El servei inclou: assessorament personalitzat, coloraciò, rentat amb xampú ecològic i massatge.

Desde: 52.00 €

METXES BALAYAGE

– Rentar & Massatge –

Son metxes que creen un degredat de color natural, es una técnica molt diferent a un altre tipus de metxa ja que s’aplica la coloració a mà alçada de mitjos a puntes i no genera efecte arrel ja que va sense coloracó i dona molt moviment a la cabellera. Per a les metxes, apliquem la pols decolorant que no conté persulfats d’amoníac, es carecteritza per una baixíssima volatilitat, garantitza un procés d’aclarit controlat i està enriquit amb metasilicat de sodi.

El servei inclou: assessorament personalitzat, coloraciò, rentat amb xampú ecològic i massatge.

Desde: 60.00 €

COLORACIÓ FANTASIA

– Rentar & Massatge –

La coloració fantasia semi-permanent esta formulat sense amoníac, amb ingredients i pigments vegetals vegans, sense peroxid, lliures de parabens, gluten i PPD. Amb una amplia varietat de colors intensos o tons pastel. Son molt respectuosos amb el cabell, te una funció condicionadora i intensifiquen el brillo natural.
El servei inclou: assessorament personalitzat, coloració, rentat amb xampú ecològic i massatge.

Preu: 39.00 €

TRACTAMENT REPARADOR

– Brillantor & Nutrició –

Per nodrir, donar brillantor, desencrespar o simplement cuidar i mantenir la bellesa natural del cabell. Realitzem un tractament d’oli pur de Roucou, planta originària de l’Amazònia, riquíssim en betacarotè (100 vegades més que la pastanaga). Si el cabell està particuralment deshidratat, aplicarem Oi / ALL IN ONE MILK (supl.de 3.00 €).

Preu: 24.00 €

TRACTAMENT ENERGIZING

– Energizant –

Família de productes per tractar el cuir cabellut i cabells fràgils amb tendència a la caiguda. El seu fitocèutic és la cafeïna (estimula el metabolisme cel·lular, afavorint l’oxigenació dels teixits), els seus olis essencials són la canyella, gingebre i pebre negre (amb acció estimulant de la microcirculació cutània).

Preu: 24.00 €

TRACTAMENT NOURISHING

– Secs & debilitats –

Família de productes per tractar el cabell sec, desfibrat i maltractat, enriquid amb queratina vegetal derivada del arros. El seu fitocèutic és extret del raïm (alt poder antioxidant), els seus olis essencials són la mandarina, petit grain i ylang ylang, que aporten una acció hidratant, regenerativa i que augmenta la elasticitat,

Preu: 24.00 €

TRACTAMENT PURIFYING

– Descongestionant & antisèptic –

Família de productes per tractar la caspa, tant seca com greixosa. El seu fitocèutic s’extreu de la dent de lleó (alt poder antiinflamatori i antioxidant), els seus olis essencials són d’espígol, mirra i sàlvia, amb acció antiimflamatòria, antisèptica i calmant.

Preu: 24.00 €

TRACTAMENT REBALANCING

– Reequilibrant & Normalitzador –

Família de productes per normalitzar i equilibrar l’excessiva producció sebàcia. El seu fitocèutic s’extreu de la llimona (alt poder antiimflamatori), els seus olis essencials són la camamilla, fusta de cedre i te verd japonès amb acció calmant, sedant i antiimflamatòria.

Preu: 22.00 €

TRACTAMENT DETOXIFYING

– Revitalitzant & desintoxicant –

Família de productes revitalitzants, regeneratius i desintoxicants pel cuir cabellut atònic i cabell estressat per factors ambientals. El seu fitocèutic s’extreu de la carxofa (alt poder antioxidant), els seus olis essencials són casdenocua, cilantre i menta amb acció estimulant, anticèptica i lenitiva.

Preu: 26.00 €

TRACTAMENT CALMING

– Calmant & desinflamant –

Família de productes lenitius i calmants pel cuir cabellut sensible. El seu fitocèutic s’extreu del nabiu (alt poder antiimflamatori) els seus olis essencials són de pachuli amb propietats calmants i sedants.

Preu: 24.00 €

TRACTAMENT RENEWING

– Anti-edat –

Família de productes que proporcionen mes suavitat, brillo i volum, ofereixen una protección eficaç contra els mecanismes que causen l’envelliment. ajuda a mantenir l’estat ideal i la bellesa natural del cuir cabellut i cabell. Els seus ingredients actius son, extracte d’espinacs (vitamines i minerals), vitamina B9 (âcid fòlic), extracte de baies maqui (antioxidant) i la carnosina (prevé l’envelliment).

Preu: 24.00 €

TRACTAMENT WELL-WELL

– Hidratant & protector –

Família de productes hidratants, protectors i tonifcants per a tot tipus de cabells. El seu fitocèutic s’extreu de l’equinàcia (alt poder antioxidant) els seus olis essencials són claus d’olor, nou moscada i sàndal amb acció lenitiva, estimulant i antiimflamatòria.

Preu: 24.00 €

TRACTAMENT COCTELERIA

– Nutricio & brillantor –

Creat per aportar un extra en Nutrició i brillantor. Aplicarem un xampú nutritiu, reestructurrant. Un sèrum que reconstrueix l’estructura capilar, per cabells extremadament perjudicats i un acondicionador hidratant per cabells secs i desfibrats, afegint un potenciador de brillantor formulat amb ingredients naturals, procedents del regne vegetal o mineral.
A cada tractament tenim l’opció plus de brillantor amb finest pigment o opció brillantor amb reflex de color (suplement de 5.00 €).

Preu: 24.00 €

TRACTAMENT REPLUMPING

– Cos & hidratació profunda –

Família de productes amb efecte farcit que aporta elasticitat. Amb àcid hialurònic, capaç de restituir l’elasticitat perduda. L’àcid hialurònic és conegut per la seva capacitat de captar aigua i omplir les zones amb carència d’hidratació. El seu fitocèutic s’extreu de la cirera (valuoses substàncies antioxidants que actuen contra radicals lliures, amb acció tonificant i elastitzant). Els seus olis essencials són petit-grain amb acció compactant.

Preu: 24.00 €

TRACTAMENT BOTOX CAPIL·LAR VEGA

– Hidratació & Anti-encrespament –

Tractament ric d’actius bio, 100% vega i lliure de SLS. Incorpora molecules, aminoacids, acid hilauronic, proteines i antioxidants com el extracte de wasabi i el dátil, aportant una reparaciò intensa i molta nutricio. Incorpora un concentrat profund indicat per omplir i rejovenir la fibra capil.lar desde les capes mes internes. Indicat per cabell debilitat i quebradis que ha perdut la vitalitat i tambe per cabells que han abusat de tractaments agresius. Recupera el cabell castigat en una sola sessio.

Resultats inmediats.

Desde 24.00 €

TRACTAMENT D’ENZIMOTERAPIA

– Allisat & Anti-encrespament –

Es un tractament regenerador capil.lar que mitjançant enzims reestructurants i àcid tànnic, reconstrueix, hidrata i revitalitza el cabell. Els enzims utilitzats són proteïnes procedent dels arbres, que catalitzen una acció de reparació i allisat de cabells i l’àcid tànnic es fon amb la keratina natural dels cabells realitzant una reestructuració mol.lecular que modifica la forma dels cabells i aporta suavitat extrema.
Elimina el 100% del encrespat i repara totes les puntes obertes.
Els resultats son visibles desde la primera aplicacio.
No conté formol ni els seus derivats.

BENEFICIS:
– Elimina l’encrespament
– Torna la salut a el cabell castigat
– Aporta cos i gruix al cabell fi
– Aporta brillantor extrema
– Protegeix el cabell de les agressions externes.

Durabilitat: 5 a 6 mesos.

Preus a consultar

TERÀPIA CAPILAR GINZENG

– 7 Beneficis –

Teràpia basada en una formulació alquímica que combina 2 elements, keratina i ginseng, i que aporta 7 beneficis, recupera l’elasticitat, millora la seva salut i aspecte, protegeix de les agressions externes, receptivitat, elimina la porositat i millora la capacitat del creixement i volum.
Els beneficis cosmètics son immediats, els beneficis de tractament son visibles a partir de la tercera aplicació.

Preu: 15.00 €

PERMANENT DEL RIS

– Rentar & Massatge –

La nostre permanent del ris, és un tractament ondulat, adecuat per a tot tipus de cabell i recomanat tambe per a cabell danyat o trencadís. Assegura rínxols naturals que mantenen l’elesticitat i el volum. Les fórmules están enriquides amb cisteamina, un ingredient actiu natural que té una estructura similar a la del cabell. Garanteixen el millor resultat professional respectant la salut dels cabells.

Preu: 60 €

Molt Aviat!

Un nou servei en línia que permetrà als nostres clients reservar el dia i l’hora que desitgin i escollir qualsevol dels nostres serveis/tractaments.