Depilació masculina: què has de saber

Depilació masculina: què has de saber

La depilació masculina s’ha convertit una pràctica comuna entre els homes. Tot i que la societat no és tan exigent com amb la depilació femenina, sí que està ben vist que els homes es depilin. Les xifres d’homes que es depilen oscil·len entre el 15% i el 30%.

Les zones més comuns per a la depilació masculina són el pit, les aixelles, el tòrax i les cames. Per a aquells amb més pèl, també hi ha la depilació de l’esquena i dels pòmuls.
És cert que desfer-se del borrissol és més complicat per als homes que per a les dones, perquè el pèl que creix en les zones del cos masculines és més gruixut, dur i les zones corporals estan més poblades.

Quina mena de depilació masculina hi ha?

Les depilacions més econòmiques són aquelles en que els estris els pots comprar al supermercat: les maquinetes, la cera i la crema.
Les maquinetes són molt utilitzades entre el públic masculí per la facilitat en el moment de fer-les servir i perquè a més els homes ja estan familiaritzats amb aquestes pel seu ús a les barbes.

La cera és un altre dels mètodes que és emprat per a la depilació masculina. Tot i que pot resultar una mica més dolorosa, la cera té un component molt positiu: la seva llarga durada, que varia entre 3 i 4 setmanes.

Finalment, trobem la crema. Les cremes depilatòries tenen un gran avantatge respecte a la cera. Són indolores! El desavantatge és que el borrissol surt molt més ràpid.

Existeix també un altre mètode infal·lible per oblidar-te del borrissol: la depilació làser. Si optes per aquesta opció, amb unes quantes sessions veuràs com el pèl de la zona triada desapareix sense deixar rastre. Es recomana començar les sessions a la tardor, perquè la pell tingui temps de recuperar-se abans de la temporada d’estiu.
Cada persona ha d’escollir el tractament que millor s’adapti a les seves necessitats sempre pensant en el medi ambient i en el benestar personal. Per això, recomanem utilitzar productes vegans i de qualitat.

Si tens dubtes, vine a visitar-nos i nosaltres t’aconsellarem!

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari