Sant Valentí. Estilisme i ‘looks’ per a parelles

Sant Valentí. Estilisme i ‘looks’ per a parelles

Sant Valentí és una de les dates més romàntiques de l’any. Per a aquest dia, els nois i les noies volen estar espectaculars. Aquí et deixem els ‘looks’ més de moda per a aquesta ocasió tan especial.

Per a les noies. Un dels colors més utilitzats en aquest dia és el vermell i el negre que es poden combinar sense distinció amb tota mena de peces de roba. Camises vermelles, pantalons negres, faldilles vermelles, camises negres, entre moltes altres combinacions! Sense oblidar que aquests dos colors són els representants del dia de Sant Valentí. Una altra de les peces que s’ha posat més de moda en aquesta temporada és la boina. Combina amb tot tipus de vestits i ‘looks’. Sempre podràs aconseguir un aspecte bohemi i desenfadat.

També pots apostar pel color rosa per combinar el teu ‘look’ i escollir entre les diferents menes de rosa que hi ha a la paleta de colors. Tria aquest color tan romàntic per a aquest dia! I si el que vols és destacar, suma’t a la moda dels abrics de pèl sintètics que està arrasant aquest hivern. Pots combinar el color del teu abric amb el de la teu suèter o vestit.

Per als nois. Encara que sempre hi ha hagut el mite de què els homes no tenen tants complements com les dones a l’hora d’escollir el seu ‘look’, és cert que compten amb alguns i amb la possibilitat de ser els més elegants. Si el dia de Sant Valentí és una celebració distesa, el ‘look’ casual pot ser un encert. Una possibilitat és uns pantalons texans amb sabates, jersei i americana o uns pantalons xinesos d’un color càlid (marró o crema) i una camisa. És important no confondre casual amb informal. Està prohibit utilitzar xandall, per exemple. A no ser que vulguis que el dia de Sant Valentí s’acabi abans de començar!

En el cas de fer una celebració més formal, l’home pot apostar per un vestit negre o un altre color proper (blau o gris), una camisa i una corbata o, una de les peces més de moda aquesta temporada, una corbata. Així que ja saps, cuida l’estilisme i gaudeix d’aquest dia tan especial!

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari