Maquillatge per Halloween

Maquillatge per Halloween

S’acosta Halloween, la nit en què els vius i els morts es confonen pels carrers … Ja saps de què et vols disfressar?
Per aconseguir originalitat amb la teva disfressa de Halloween és imprescindible que la caracterització estigui ben feta. Descobreix quines són les tendències en maquillatge per aquest Halloween 2018.

Les noies que vulguin disfressar-se podran triar entre diversos estils. N’hi ha de més clàssics com el de vampiressa. Només et caldrà un to blanc per a la pell, una mica d’ombra negra, un bon eyeliner, unes pestanyes postisses, un perfilador per marcar el contorn dels llavis i una barra de llavis vermella que li doni un toc sagnant…

Un altre must per Halloween són els zombis. Per aquesta disfressa, necessitaràs una mica més d’imaginació. Aconsegueix un to blanc per a la pell i traça trets cadavèrics a la cara. Pots fer-ho dibuixant traços foscos al voltant dels ulls i dels llavis. Hauràs també de crear esgarrapades o venes que sobresurtin i sobretot, molta sang!
I no ens podem deixar les bruixes!  El maquillatge de bruixa consisteix en una base blanca o verdosa sobre la pell, uns tons carbó per als ulls i un labial fosc tirant a negre, lila o verdós. Si li afegeixes un barret punxegut i una escombra, seràs una bruixa de veritat!

Et deixem també idees d’altres maquillatges molt originals per a aquest Halloween: el maquillatge de la mort mexicana, el maquillatge de la núvia cadàver, el maquillatge de la Reina de Cors o el maquillatge del gat de Cheshire. Veuràs com l’estètica de Tim Burton inunda la nit més terrorífica de l’any!

Imatge del maquillatge per la mort mexicana

Els nois que vulguin disfressar-se a Halloween, també podran trobar maquillatges que s’adaptin als seus personatges. Per a ells trobem els personatges clàssics de vampir, de zombi, d’esquelet, d’home llop o de Frankestein.

Tots ells necessitaran una base de maquillatge blanquinosa i pintura per marcar els trets en cada cas diferents. Un recurs molt utilitzat en aquestes disfresses són les lents de contacte

de colors, sobretot, entre els zombis. En el cas de l’home llop, també caldrà comprar cabell crepè negre. Es tracta d’un pèl fals que es pot posar per la cara de manera que semblis un llop … Auuuu!

Entre els maquillatges d’home per a aquest Halloween, hi ha alguns que són els més trending: el maquillatge del Joker, el maquillatge de Lobezno Zombi o el maquillatge del Barreter Boig.

Imatge del maquillatge del Joker

¿Quin vols triar?

Si t’agrada aquesta notícia, comparteix-la!

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari