Tendències en bellesa masculina a la primavera del 2020

Tendències en bellesa masculina a la primavera del 2020

Aquest nou any ve carregat de noves tendències en bellesa, no només en l’àmbit femení, sinó també en el masculí. Des de fa un temps la bellesa masculina ha fet un salt i s’ha posicionat dins el mercat. Encara existeixen moltes creences que deixen fora de joc a el públic masculí, però cada vegada més hi ha una tendència aperturista que va donant espai a la bellesa i l’estètica masculina. Anem a veure quines són els estils que marquen aquest 2020 en bellesa masculina.

Entre els pentinats més de moda està el conegut com “real” en què trobem la ratlla al costat i els cabells ben allisat amb algun producte com ara cera o gomina. Per aquest pentinat no cal tenir el pèl molt curt. És possible realitzar-lo amb els cabells una mica més llarg. A més, és un pentinat que combina molt bé amb les barbes.

Un altre dels pentinats de moda, és el del cabell curt pels costats i el serrell llarg cap endavant.

També cal recalcar la necessitat d’utilitzar productes per al cutis masculí. Una de les creences més comunes en la bellesa masculina, és que els homes no necessiten hidratar la pell, només aigua i sabó. Això no és cert. Tot i que les arrugues són un símbol de virilitat masculina, és imprescindible fer una bona cura de la pell i utilitzar cremes hidratants, netejador facial i sèrum. Cuida el teu ‘skincare’!

Cada vegada més l’ús del maquillatge entre els homes s’està normalitzant i algunes marques conegudes estan apostant per això. Quan parlem de maquillatge ‘male-up’, hi ha una tendència a pensar en l’estil ‘drag’, però res més enllà de la realitat, el maquillatge masculí pot ser discret i afavoridor si s’utilitza una base per a la pell, una laca de pestanyes suau i un bàlsam per als llavis.

No ho dubtis més i comença a cuidar la teva estètica!

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari