Tendències i estils en les barbes i els bigotis

Tendències i estils en les barbes i els bigotis

¡Les barbes i els bigotis no poden estar més de moda! Des de fa uns anys, les barbes i més recentment els bigotis estan a l’ordre del dia. T’agradaria saber quina mena de barba i bigoti et pot quedar millor? Tot depèn de la morfologia del teu rostre.

Les barbes i, en menor mesura els bigotis, es poden utilitzar per corregir o accentuar certs trets de la cara com tapar una cicatriu, realçar els pòmuls, amagar la papada, etc.

Per a aquells que teniu la cara ovalada o gairebé simètricament perfecte com l’actor George Clooney, es recomana una barba de dos dies, ben retallada i cuidada, i evitar les patilles perquè poden trencar la simetria.

Els que tinguin la cara més aviat allargada com l’actor Eduard Norton, no és recomanable deixar créixer la barba excessivament en la part de la barbeta. En canvi, per a aquells que tinguis el rostre arrodonit, és una bona opció deixar-se perilla i patilles llargues.

I si la teva morfologia facial és quadrada, llavors no et recomanem barbes molt frondoses perquè accentuaran aquesta forma de la cara.

Si estàs pensant en deixar-te bigoti, aquí van algunes formes que pots lluir soles o amb barba. Si vols suavitzar les teves faccions, el bigoti que arriba fins a la meitat superior de la boca i que està més estès avui en dia, sempre és una bona opció i fàcil de perfilar.

En el cas d’optar per un estil dandi, l’anomenat bigoti anglès, més comú a Anglaterra, pot ser una elecció elegant. És un bigoti amb els extrems fins i corbats cap amunt.

Una altra mena és el bigoti llapis, en el qual el bigoti cobreix la part superior del llavi, però deixant una línia fina de pell entre els dos elements.

I, finalment, un dels bigotis més de moda en aquest últim any és el que lluïa Freddie Mercury. Es tracta d’un bigoti frondós i ample, i cobreix tota la comissura dels llavis.

Amb un ventall tan ampli, saps quins són els que més t’afavoreixen?

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari