Les tisanes: una forma de cuidar-se per fora i per dins

Les tisanes: una forma de cuidar-se per fora i per dins

Què és una tisana?

Les tisanes formen part de la cosmètica d’herbes apareguda en els últims temps que busca millorar la bellesa exterior i interior de forma holística.

A través d’una composició totalment natural, lliure de sucres i colorants, s’obté una composició absolutament natural que ajuda a l’aprimament extern, i nodreix el cos per la seva composició de proteïnes i sals minerals.

Per a què serveixen les tisanes?

L’ús de les tisanes pot ser extern o intern. Si les volem utilitzar sobre el nostre cos pot ser a la pell, en forma de cataplasma, com a mascareta o com a bany. En el cas d’utilitzar-les per via interna, poden estar diluïdes en una ampolla o got d’aigua.

Es recomana barrejar com a màxim 3 tisanes, consumir les preparacions amb tisanes en un màxim de 24 hores, i consumir el pot de tisana en un màxim de 30 dies.

Quins són els beneficis de les tisanes?

Aquest és el mètode que empra la línia de tisanes de Lakshmi, Tisama System. Entre l’àmplia gamma de què disposen, hi ha productes enfocats en diferents àrees: en la recuperació gastrointestinal, en la depuració digestiva, en la millora de la immunologia, en la lluita contra els signes de l’edat, en la recuperació de l’energia, o en l’activació de la circulació. També hi ha algunes tisanes utilitzades per combatre la cel·lulitis i per desinflar l’abdomen.

De la mateixa manera, les tisanes poden complementar diferents menes de tractaments. En els tractaments facials, s’utilitzen per fer front als diferents tipus de pell: seca, sensible, greixosa o vermellenca. Entre els tractaments corporals, poden servir per reafirmar i tonificar, per tractar alguns problemes de cames i peus com la sudoració o la sequedat, i també poden reforçar el cabell, les ungles, i tractar l’artrosi.

Si no coneixies les tisanes, ara ja saps que són un mètode natural amb el qual es poden combatre molts dels contratemps externs i interns que apareixen en el nostre cos. En el nostre centre, utilitzem aquesta mena de productes i treballem amb la marca ecològica Lakshmi.

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari