Serveis: Bio-estètica

Per què Cosmètica Ecològica?

A diari estem en contacte amb multituds de substàncies químiques nocives, ja sigui a través de l’alimentació, de l’aire o dels productes de cura personal que utilitzem. La cosmètica ecològica proposa una alternativa e½caç per cuidar-nos de forma natural, amb extractes de plantes que han donat resultat durant milers d’anys, però alliberantnos dels derivats del petroli, els conservants, colorants i demés substàncies sintètiques que es troben als productes convencionals. Es trata de productes d’origen 100% vegetal (excepte la cera natural d’abella), en la seva gran majoria de cultiu orgànic, respetant el medi ambient i les condicions laborals dels agricultors, sense admetre tests en animals, els principis activos dels quals es basen en l’enorme potencial de les plantes i l’objetiu del qual és activar les funcions naturals de la pell.


   

Facials

HIGIENE FACIAL

– 90 minuts  –

La nostra higiene facial a més de netejar la pell, l’equilibrem energèticament, amb productes cosmètics centrats en la medicina ayurvèdica. El protocol d’higiene i els productes estan totalment personalitzats segons el tipus de pell. Vols saber quin tipus de pell tens i quins són els productes més adequats? VATA, PITTA O KAPHA.
Netegem la pell, exfoliem i després apliquem un fang negre de chipre (oxigenem la pell i suavitzen les impureses) deixem actuar 10 min, realitzem l’extracció i desinfectem la pell amb un sabó a base d’olis essencials com arbre de te, taronja i llimona. Per relaxar la pell i la ment, fem massatges 15min amb els olis essencials recomanats segons l’estat de la pell. Aplicarem una màscara adequada (durant l’exposició de la màscara es farà un massatge de mans) i acabarem amb la crema específica.

Preu: des de 60 €

RITUAL CITY DTOX (ritual per a pells apagades)

– 70 minuts –

La contaminació i l’estrès ambiental són una de les principals causes de l’alteració de la barrera cutània, els signes evidents de la qual són l’envelliment prematur, la hipersensibilitat i l’augment de la deshidratació.
Amb aquest ritual aconseguirem:
Millora l’efecte barrera de l’epidermis en recompactar les cèl·lules de la superfície, actuant com un escut contra la pols i els raigs UV. Contraresta l’ oxidació i desintoxica la pell reduint i eliminant les impureses per a una pell purificada tant de partícules contaminants com de deixalles metabòliques que la pròpia pell, com qualsevol teixit viu, produeix especialment sota estrès.
Començarem el ritual amb un massatge als peus, a continuació netejarem la pell amb una mousse que fa una exfoliació enzimàtica, per eliminar la contaminació, maquillatge i sèbo. Aplicarem el exfoliant d’AHA (un peeling biològic amb enzims i alfa-hidroxiàcids naturals, atenua les taques i preveu la seva formació. Vaporitzem la pell amb un hidrolato de pomera blava per calamar la vermellosa, seguim amb un fang negre ric en vitamines, minerals i carboni. Retirem el fang i apliquem un tònic bifàsic, un complex de propietats antioxidants que combat el dany de la contaminació. Farem un massatge lífting per atenuar els efectes del temps i acariciar la pell estressada amb un oli ric en rosa mosqueta, oli de cànem, triphala i guggul, una planta ayurvèdica coneguda per la seva virtut rejovenidora. Per últim aplicarem una mascareta d’acció reafirmant, hidratant i remmineralitzant. Durant l’exposició d’aquesta farem un massatge a les mans i braços. Retirarem la mascareta d’una sola peça i aplicarem sèrum i crema amb propietats antioxidants i alta concentració en àcid hialurònic.

Preu: des de 65 €

RITUAL PITTA (PER A PELLS SENSIBLES)

– 70 minuts  –

Pell hipersensible, intolerant i reactiva? ¿El fred, el vent, els canvis bruscos de temperatura accentuen l’enrogiment, l’ardor, les reaccions excessives? Poden els cosmètics habituals desencadenar reaccions excessives com picar o augment de la sequedat? ¿emergeixen capil·lars molt fins que marquen la cara? Acne?
Començarem amb una obertura energètica en la qual realitzem un massatge específic a l’abdomen, on s’estanquen emocions no digerides i toxines. Un cop deixem fluir l’energia estancada ens dedicarem al tractament facial, una neteja facial amb una llet netejadora, un exfoliant i un tònic a base de malva, lavanda, aloe vera, pomera, per començar a restructurar la pell sensible. Seguidament farem un massatge amb maniobres drenants i amb un oli calmant a base d’hipèric que preveu i redueix els signes de l’envelliment alhora que exerceix una acció anti-inflamatòria. A continuació aplicarem una mascareta calmant, reductora de vermellors i anti edat. Finalitzarem amb la crema protectora de Rosa, amb aloe, i àcid hialurònic de sodi, cicatritzant, capaç d’afavorir el procés natural de la pell.
EL RESULTAT
Les pells que ho necessiten, troben un alleujament immediat de la irritació i l’enrogiment. Promou i manté les defenses naturals de la pell, a més de realitzar una acció anti-radicals lliures. L’ enrogiment difús disminueix i l’ enrogiment del passatger és menys freqüent.

Preu: des de 65 €

RITUAL FACIAL REGENEISIS (pells al·lèrgiques i reactives)

– 70 minuts –

Alguns problemes greus difícilment troben resposta, excepte en l’ ús de cortisona que milloren la situació durant el temps d’ ús. Dermatitis, rosàcies, cuprós, inflamació, irritació, picor: avui la resposta a aquests problemes és el Ritual de Regènesi Pitta.
Si ho has provat tot per a la teva pell hipersensible sense resultats satisfactoris i duradors, Regenesi és capaç d’oferir-te la solució que la teva pell està buscant. Per als casos més aguts es recomana aplicar la crema fins i tot dues vegades al dia, fins que la pell s’estabilitzi.
Comencem el ritual amb una obertura energètica que consisteix a fer un massatge a l’abdomen, on s’estanquen emocions no digerides i toxines. Un cop deixem fluir l’energia estancada ens dedicarem al tractament facial, farem neteja a base d’una aigua bifàsica, fang negre, (conegut per les seves propietats curatives) amb una gota de camamilla i un hidrolato de camamilla blava. Seguidament realitzarem un massatge amb oli d’hipèric, aranyó i gingko biloba per a una acció anti-inflamatòria, juntament amb un vial de multi vitamines A,E I B. Aplicarem mascaretes sensitive amb pre-probiotics i el complex bioflor, que redueixen la inflamació i l’enrogiment.
Finalitzarem amb el sèrum ultra hidratant amb pomera blava i 5 extracte vegetals que deixen la pell compacta, elàstica i lluminosa. Seguit de la crema Regenesis amb un component certificat com a metge 100% natural que substitueix la cortisona anomenat Zanthalene.

Preu: des de 65 €

RITUAL VATA (per a pells seques i deshidratades)

– 70 minuts  –

¿Tens una pell fina, amb porus gairebé invisibles, delicada i que tendeix a deshidratació? ¿en situacions d’estrès o condicions climàtiques i ambientals adverses, la teva pell tendeix a assecar-se excessivament, es posa áspera, s’envermelleix i de vegades es descama?¿hi ha arrugues prematures? ¿la pell està més cansada i opaca?
Amb aquest ritual proporcionarem hidratació durant 24h, protecció de la pell devant de les condicions climàtiques, reducció immediata de l’efecte tirant, disminució de les petites arrugues que es distenen visiblement.
Començarem amb un massatge a l’abdomen (massatge udara), per eliminar toxines que s’acumulen tant de l’alimentació com toxines emocionals. Netegem la pell amb la llet desmaquillant a base de malva i olis essencials de la flor del taronger. Exfoliarem amb un peeling suau oferint una protecció dèrmica. A continuació aplicarem el fang negre per fer una acció desintoxicant, nutritiva, mineralitzant i antiestrès. Tonifiquem la pell i farem un massatge amb una ampolla de vitamines ABC i un preparat d’olis de sèsam, jojoba i salvat d’arròs que calma, suavitza, hidrata i regenera la pell. Un cop acabem el massatge apliquem una mascareta especifica que ens ajuda a requilibrar les pells més deshidratades aportant un aspecte més lluminós, sedós i ferm.
Retirarem la mascareta i finalitzarem amb el sèrum i la crema a base d’oli essencial de Bergamota, malva, aloe vera, argan, la planta de la resurrecció (Rosa de Jericó) i Tamarindo formant un estrat capaç de revitalitzar les cèl·lules, vigoritzant el seu procés d’autohidratació i augmentant la resistència de la pell.

Preu: des de 65 €

RITUAL FACIAL KAPHA (per a pells mixtes i grasses)

– 70 minuts –

¿Pell normal, llisa i suabe però a la zona T més grassa? ¿Pell més aviat gruixuda, amb porus, grans i brillants? ¿Punts negres especialment al front, nas i mentó? ¿Pell opaca impura he irritada? ¿Tens acné? ¿inflamació ¿Espinillas y erupciones en la piel?
Elimina l’ efecte d’ una pell brillant. Normalitza la producció de sèbo de la pell grassa i impura i proporciona un efecte antibacterià. Els principis actius antisèptics d’ origen vegetal responen activament contra les impureses i els punts negre.
Comencem el ritual amb un massatge a l’abdomen (massatge udara) per començar a eliminar tensions i toxines estancades en aquesta zona i en el sistema digestiu. Desmaquillamem la pell amb una llet netejadora a base de malva i propòlem que afavoreixen la renovació cel·lular i re-equilibra els lípids de la pell, a través d’una regeneració i acció antisèptica. Exfoliem la pell i apliquem un fang del mar de xipre conegut per les seues propietats curatives, duu a terme una acció desintoxicant, nutritiva, mineralitzant i antiestrès.
Realitzarem un massatge amb l’oli precios a base d’Escualè vegetal i oli essencial de sempre, que oxigena i revitalitzen les pells opaques. Reequilibramem la pell amb una mascareta amb actius com el Neem molt important en l’ayurveda i eficaç per a pells amb secreció excessiva de sèbo i impureses. (realitzem un massatge de peus durant l’exposició de la mascareta). Apliquem serum i crema final amb potents extractes que ajuden a prevenir els punts negres, antisèptics cicacitrants i depuratius. Deixant una pell més suau, uniforme i fresca.

Preu: des de 65 €

RITUAL FACIAL ANTIAGE REVERSE

– 75 minuts –

2n Chakra representat per al color taronja i la pedra cornalina.
La dona associada a aquesta pedra viu en la màxima expansió: és l’era del JO SENTO, creativitat i autoconsciència. Fins als 40 anys, la pell segueix sent jove, apareixen les primeres arrugues i el teixit comença a necessitar més nutrició a causa dels canvis hormonals.
És un veritable tractament preventiu amb una acció antioxidant concentrada.
Netegem la pell amb una emulsió hidratant amb efecte purificador, fem una exfoliació que proporciona una protecció dèrmica afavorint la renovació cel·lular, aplicarem un fang negre ric en vitamines, minerals, enzims i carboni actiu. Desintoxicant, nutritiu, mineralitzant i anti-estrès. Tonifiquem la pell amb la loció que revitalitza, suavitza, hidrata i intensifica l’efecte dels tractaments posteriors. Farem un massatge de 15 minuts. Amb Rich Oil que repara els signes d’edat gràcies als seus principis actius com la Rosa Mosqueta, l’Oli de Cànem i el Gruggul, una planta ayurvèdica coneguda per les seves virtuts rejoveniments i regeneradores. Aplicarem una màscara de calci amb acció remuneradora i rica en actius de reafirmants. Finalment aplicarem un sèrum i una crema que aporta lluminositat i tonificació a la pell.
Un autèntic ritual par a empoderar-te.

Preu: des de 65 €

RITUAL FACIAL ANTIAGE TIMELESS

– 75 minuts –

3º chakra, representat per al color groc i la pedra citrino.
Després dels 40 anys la dona té la suficient experiència i maduresa per descobrir noves facetes. És l’era del JO PUC. La dona és conscient de les seves qualitats i necessitats.
El ritual és en aquest cas declarat un tractament per al manteniment i cura de les primeres arrugues.

Netegem la pell amb una emulsió hidratant amb efecte purificador, fem una exfoliació amb un AHA biològic que proporciona una renovació cel·lular, amb enzims i alfa-hidroxiàcids naturals, suavitza i hidrata gràcies als olis de sèsam i ametlles dolces i els extractes de plantes d’àloe i hamamelis. Tonifiquem la pell amb la loció que revitalitza, suavitza, hidrata i intensifica l’efecte dels tractaments posteriors. Farem un massatge de 15 minuts. Amb Rich Oil que repara els signes d’edat gràcies els seus principis actius com la Rosa Mosqueta, l’Oli de Cànem i el Gruggul, una planta ayurvèdica coneguda per les seves virtuts rejoveniments i regeneradores, a continuació aplicarem un Vial Multivit AEB: que combina una eficàcia gracies al seus principis actius com les vitamines A i E, tot amb una textura grassa, lleugera i seca. Aplicarem una màscara de calci amb acció modeladora i rica en actius de reafirmant. Finalment aplicarem un sèrum i una crema que aporta gracies al Neroli redueix les línies d’expressió i arrugues, acció antienvelliment prematura.
Un autèntic ritual par sanar.

Preu: des de 70 €

RITUAL FACIAL ANTIAGE GOLD

– 75 minuts –

7º chakra, el seu color és el violeta i la pedra ametista.
Una dona plenament conscient de si mateixa, utilitza la seva força, el seu coratge i la seva saviesa per millorar la qualitat de la seva vida i dels que l’envolten. És l’era del JO SE. Després dels 50 anys poden apareixen taques i pèrdua de fermesa a la pell.
En aquest cas el tractament és com una màquina del temps per rejovenir, densificar y reestructurar.
Netegem la pell amb una emulsió hidratant amb efecte purificador, fem una exfoliació amb un AHA biològic que proporciona una renovació cel·lular, amb enzims i alfa-hidroxiàcids naturals, suavitza i hidrata gràcies als olis de sèsam i ametlles dolces i els extractes de plantes d’àloe i hamamelis. Tonifiquem la pell amb la loció que revitalitza, suavitza, hidrata i intensifica l’efecte dels tractaments posteriors. Farem un massatge de 15 minuts. Amb Rich Oil que repara els signes d’edat gràcies als seus principis actius com la Rosa Mosqueta, l’Oli de Cànem i el Gruggul, una planta ayurvèdica coneguda per les seves virtuts rejoveniments i regeneradores, a continuació aplicarem un Vial Hialu+vitamina C: gel amb efecte repulsant instantani i efecte energitzant, estimula les funcions fisiològiques naturals de l’epidermis i desperta les seves capacitats de autoregeneració. Aplicarem una màscara de calci amb acció modeladora i rica en actius que aporten fermesa. Finalment aplicarem un sèrum i una crema que millora l’elasticitat de la pell amb una acció hidratant prolongada, gràcies als seus actius com el Àloe, Malva, Altea, Rosa i un derivat de l’àcid hialurònic. La crema porta micropartícules d’or que en dissoldre aporta joventut i vitalitat. Estimula els mecanismes defensius lents i compensa l’estrès causat pels radicals lliures.
Un autèntic ritual per gaudir.

Preu: des de 70 €

RITUAL PER A HOMES

– 45 minuts –

Un ritual molt pràctic i efectiu per als homes que volen començar a cuidar-se la pell. Per ells el més comú és la irritació de l’afaitat i el pels enquistats de la barba. Amb aquest ritual i el manteniment a casa Lakshmi ha aconseguit un tractament per tenir una pell més tolerable, tonificada i hidratada.
Comencem amb una neteja facial amb un sabó a base d’olis essencials com arbre de te, taronja i llimona, a continuació farem un piling amb AHA biològic que proporciona una renovació cel·lular, amb enzims i alfa-hidroxiàcids naturals, suavitza i hidrata gràcies als olis de sèsam i ametlles dolces i els extractes de plantes d’àloe i hamamelis. Apliquem un fang negre de chipre (oxigenem la pell i suavitzen les impureses) deixem actuar 10 min. Retirem el fang i realitzem un massatge facial amb oli vegetal de sèsam o coco barrejat amb una sinergia d’olis essencials de sàndal, pàtxuli entre altres. Aplicarem una mascareta adequada al seu Dosha (durant l’exposició farem un massatge de mans), un cop retirada aplicarem un contorn d’ulls i la crema facial a base d’àcid hialurònic, vitamines A i E i un actiu que preveu contra els radicals lliures.

Preu: des de 45 €

RITUAL NETRA (contorn d’ulls)

– 45 minuts –

Quan al mirall veiem parpelles pesades, cercles foscos, bosses i pell arrugada és el moment d’intervenir.
Ritual d’alt rendiment específic pels ulls, compost per productes rics en àcid hialurònic i principis vegetals actius, bio-aigües, extractes naturals i vitamines que actuen simultàniament per tractar la causa específica de la imperfecció (bosses o cercles foscos). Les diferents combinacions de rituals permeten resoldre els problemes més accentuats selectivament.
Consisteix en neteja la pell, amb un oli a base de coco desmaquillem els ulls (calma les parpelles i enforteix les pestanyes), piling en el contorn d’ulls amb AHA biològic que proporciona una renovació cel·lular, amb enzims i alfa-hidroxiàcids naturals, suavitza i hidrata gràcies als olis de sèsam i ametlles dolces i els extractes de plantes d’àloe i hamamelis. Vaporitzem amb una aigua elixir per descongestionar la pell i els ulls, a contínua farem un massatge ocular de 10 min i després aplicarem una mascareta drenant amb azulens per combatre les bosses i ulleres, la deixarem 10 min (durant l’exposició realitzarem un massatge de mans). Per finalitzar retirarem la mascareta i aplicarem un sèrum o un bàlsam que ens proporcionarà hidratació, fermesa i una reducció de les ulleres notable.

Preu: des de 40 €

EXFOLIACIÓ MES HIDRATACIÓ FACIAL

– 40 minuts –

Relaxa’t en el moment d’hidratar la teva pell amb un tractament exprés d’àcid hialurònic.
Netegem la pell, fem una doble exfoliació, mascareta enzimàtica i píling (realitzem una exfoliació en profunditat) després fem un massatge de 10 minuts amb crema nutritiva (amb baies de goji, vitamina E i àcid hialurònic) i per acabar la hidratació amb sèrum i crema (àcid hialurònic, extracte de poma natural, llenties i closca de síndria) on garantim una doble hidratació.

Preu: des de 35 €

MAQUILLATGE SOCIAL

– 30 minuts –

La imatge és una part fonamental en la societat actual, per això en el nostre centre Tina Prat ens posem a la teva disposició per tal d’assessorar-te amb la finalitat que llueixis un maquillatge perfecte en qualsevol moment.

Des de 55 €

MAQUILLATGE DE NÚVIA

– 60 minuts –

En un dia tan important t’ajudem a treure’t el millor partit, ja que en un maquillatge de núvia s’han de tenir en compte un gran nombre d’exigències com ara la il·luminació, la fotografia continuada i la duració del maquillatge que ha de romandre intacte durant moltes hores. El maquillatge nupcial ha de ser natural i lluminós, remarcant la fisonomia natural, corregint les imperfeccions i potenciant així la bellesa natural de cada núvia, tot respectant el seu estil i personalitat.

Des de 65 €

Corporals

DEPILACIÓ

DEPILACIÓ DONA

Depilació amb cera tèbia i calenta, hipoal.lèrgica que deixa la pell molt suau i arrenca el pèl d’arrel. Ceres sense resines acríliques que malmetin la pell.

 • CELLES – 7 €
 • DISSENY DE CELLES – 9 €
 • LLAVI SUPERIOR – 7 €
 • ZONA FACIAL – 6 €
 • ENGONALS – 11 €
 • ENGONALS BARSILENYES – 13 €
 • PUBIS – 16 €
 • ZONA PERIANAL – 8 €
 • MITGES CAMES – 14 €
 • CAMES SENCERES – 20 €
 • AIXELLES – 9 €
 • BRAÇOS – 14 €
 • MITJOS BRAÇOS – 8 €
 • GLUTIS – 11 €

DEPILACIÓ HOME

Depilació amb cera tèbia i calenta, hipoal.lèrgica que deixa la pell molt suau i arrenca el pèl d’arrel. Ceres sense resines acríliques que malmetin la pell.

 • CELLES – 8 €
 • DISSENY DE CELLES – 10 €
 • ZONA FACIAL – 6 €
 • AIXELLES – 10 €
 • CAMES SENCERES – 23 €
 • MITGES CAMES – 16 €
 • BRAÇOS – 16 €
 • MITJOS BRAÇOS – 10 €
 • ESQUENA SENCERA – 21
 • LUMBAR – 11 €
 • ABDOMEN – 11 €
 • PIT – 16 €
 • ESPATLLES – 9 €
 • GLUTIS – 13 €

DEPILACIÓ AMB LASER DIODO

LÁSER DIODO DIOPTIK (Tecnología Alemana)
DIOPTIK és el làser de Díode de tecnologia alemanya d’ultima generació incorpora el conjunt de prestacions idònies per a la depilació, aportant per a això alta potència, màxima eficàcia en tots els fototipus de pell i màxima seguretat.
Preguntar al centre per les dates en què està actiu el servei.

Preu segons la zona

MASSTGE ABHYANGA

– 90 minuts –

El primer que has de saber és que la paraula “Abhyanga” prové de la llengua sànscrita i significa “untar”; perquè durant aquest massatge relaxant t’uneixin d’olis terapèutics que promoguin la màxima relaxació.
En essència, el terapeuta Ayurveda seleccionarà certs olis essencials i vegetals, depenent de la seva constitució Doshica per aplicar a tot el cos durant el massatge.
La intenció és equilibrar les doshes, principalment Vata dosha, calmar la ment, alliberar tensió en el cos i eliminar toxines.
Si experimenta els següents símptomes, el més probable és que hagi de tenir aquest tipus de massatge relaxant, per la qual cosa li recomanem tenir especial cura:

 • Dolor a les articulacions.
 • Problemes circulatoris.
 • Deshidratació de la pell.
 • Cansament extrem.
 • Fatiga.
 • Insomni.
 • Malalties generalitzades o molèsties corporals.
 • Promou els pensaments i l’energia positiva en la ment.
 • Millora la digestió.
 • Augmenta l’energia vital en el cos, millorant la vitalitat i la immunitat.
 • És un massatge que promou la longevitat.
 • Equilibra la secreció d’hormones i neurotransmissors.
 • Aquest massatge relaxant promou la desintoxicació del cos.
 • Activa la circulació sanguínia.
 • Estimula dramàticament els punts d’energia, i com a resultat, se sent més vigorós, actiu i ple de vitalitat.
 • Les articulacions funcionaran a la perfecció (molt recomanable per a persones amb malalties cròniques com l’artritis o la fibromiàlgia).
 • L’ajuda a drenar o alliberar les seves emocions.
 • Redueix els nivells d’estrès
 • Vitalitza els teixits desnodrits.
 • Lluitar contra la rigidesa del cos i lubricar les articulacions.
 • Té efectes rejovenits a mesura que revitalitza les fibres musculars (tendons, pell i ossos).
 • La teva pell es veurà més brillant i saludable.
 • Millora la visió.

El cos se sent reforçat de cap a peu.
Destaca que l’objectiu d’aquest massatge relaxant és equilibrar les energies, ja que segons la filosofia ayurveda, com més equilibrades siguin, més saludable et sentiràs.

Preu: 75 €

MASSATGE CORPORAL COMPLET RELAXANT

– 60 minuts –

A la nostra cabina treballem tot segons la medicina ayurvèdica, en aquest massatge valorem la teva necessitat segons en teu dosha, vata, pitta i kapha (es l’encarnació dels cinc elements, a nivell, físic, energètic i emocional) per tant segons el teu estat escollim uns tipus d’olis essencials i unes maniobres de massatge.

Preu: 65 €

MASSATGE CORPORAL PARCIAL RELAXANT

– 45 minuts –

Aquest massatge consisteix a concentrar el temps que dura en total la part posterior del cos, des dels dits del peu fins al cap. Escull l’oli essencial que més t’agradi o bé deixat guiar per la intuïció del teu propi cos, ell ens parla i sap que necessita en cada moment.
Els nostres productes són totalment orgànics i amb les seves certificacions que asseguren ser biològics i vegans.

Preu: 50 €

MASSATGE CORPORAL LOCALITZAT

– 40 minuts –

El massatge d’esquena és el més usual per descarregar tensió, però també hi ha més part del cos que pateixen com les mans, peus, cames o braços. Així disminuïm les tensions acumulades i activem punts energètics.

Preu: 40 €

MASSATGE TERAPÈUTIC CRANEOFACIAL

– 20 minuts –

Està especialment indicat per a tractar migranyes, tensions o estrès. Els olis essencials com la menta o l’eucaliptus tenen propietats analgèsiques i antiinflamatòries.

Preu: 30 €

RITUAL ART REUM (columna vertebral)

– 50 minuts –

Protegeix la columna en la vida quotidiana, promou la relaxació, lleugerament de la càrrega muscular, tendons i articulacions.
Comencem amb una exfoliació enriquida amb olis vegetals, essencials i fito extractes que deixen la pell fresca i suau. Els enzims de la papaya promou la dissolució de les impureses que obstrueixen els porus. Aplicarem un fang negre de chipre (conegut per las seves propietats curatives, ric en vitamines, minerals, enzims i carbó actiu, acció detoxificant, remineralitzant, nutritiva i antiestrès), junt amb una sinergia d’olis essencials amb propietats analgèsiques. Deixem actuar durant 20 minuts. (mentre realitzarem un massatge de cames per la part de darrere). Retirem en fang amb tovalloles calentes i realitzem un massatge amb oli i bàlsam que reactiven la circulació local i afavoreix el drenatge de substàncies tòxiques acumulades en els músculs i articulacions.

Preu: 55 €

RITUAL GAMATHI (cames cansades)

– 50 minuts –

Tractament intensiu tonificant i drenant, ideal per a les cames pesades i cansades, que elimina els signes d’inflamació, pesadesa i cansament.
Comencem amb una exfoliació enriquida amb olis vegetals, essencials i fito extractes que deixen la pell fresca i suau. Els enzims de la papaya promou la dissolució de les impureses que obstrueixen els porus. Polvoritzem un fluid amb una acció vas-protectora, per prevenir la fragilitat capil.lar i la ralentització de la circulació. Realitzem un petit massatge amb una sinergia d’olis vegetals que millorant la circulació venosa perifèrica, efecte drenant i antiinflamatori. A continuació apliquem un embolcall amb un fang criogènic que actua sobre la microcirculació i l’augment de la mobilitat linfàtica. Gràcies als olis essencials de menta, mentol i cafeïna, fan una acció tonificant, oxigena i aporta nutrients. Deixem actuar entre 15 i 20 minuts, (durant l’exposició realitzarem un massatge de mans) retirem el fang amb tovalloles calentes i apliquem uns vials protectors que ajuden a augmentar la resistència del capil.lars, reactiva la circulació, calmar i reparar. Finalitzem amb la crema o gel aportant un efecte tensor, prevenció en la cel.lulitis.

Preu: 55 €

RITUAL UDARA (abdomen)

– 50 minuts –

Udara de Lakshmi és un tractament estètic per millorar problemes com el extrenyiment, lumbago, i mal d’esquena. Activa la circulació, tonifica els músculs del abdomen. Activa l’activitat fisiològica del intensti.
Comencem amb una exfoliació enriquida amb olis vegetals, essencials i fito extractes que deixen la pell fresca i suau. Els enzims de la papaya promou la dissolució de les impureses que obstrueixen els porus. Apliquem l’una sinergia Udara amb un massatge suau a base d’olis essencials, és útil per totes les constitucions, en particular per Vata. A continuació fem un massatge amb un oli vegetal i essencials, útil per renovar el teixit, reduir les estries i mantenir l’elasticitat. Alleuja la tensió i inflamació de l’abdomen. Realitzem un embolcall amb un fang drenant.

Preu: 55 €

RITUAL CORPORAL GARSHAN (localitzat)

– 60 minuts –

Tractaments ayurvèdics que ajuden a reduir volum i cel.lulitis. Un ritual intensiu drenant desintoxicant i aprimant. Cosmètica que redueix el volum, la pell de taronja i reafirma el teixit.
Consisteix en fer una exfoliació enriquida amb olis vegetals, essencials i fito extractes que deixen la pell fresca i suau. Els enzims de la papaya promou la dissolució de les impureses que obstrueixen els porus. Aplicaré un oli de massatge Vata, Pitta o Kapha segons el dosha junt amb un fang específic a la zona a tractar, realitzem un massatge i deixem durant 20 minuts. Retirem el fang amb tovalloles calentes i aplico uns vials que ajudaran a drenar, protegir, dissoldre dipòsit de greix, eliminació de toxines, revitalitzar i tonificar. Finalitzem el ritual amb una crema final que ens aportarà tractament, hidratació i reafirmació del teixit.

Preu: 65 €

RITUAL CORPORAL GARSHAN (general)

– 90 minuts –

Ajudem a combatre les imperfeccions causades per la retenció de líquids i una circulació dolenta. Alternativa de drenant i desintoxicació que afavoreix l’eliminació de líquids i residus dels teixits. Amb actiu molt potent derivat d’una microalga que ajudarà a millorar la circulació i pèrdua de volum.
Començarem amb una exfoliació amb sals marines per tot el cos, a continuació una barreja d’olis amb un fang dren o bé negre, per afavorir el flux linfàtic, desintoxicar, remineralitzar, nodrir i alleuja l’estrés, aplicada però tot el cos i la deixarem actuar durant 20 minuts, (durant l’exposició es realitzarà un massatge facial). Un cop finalitzat retirem el fang amb tovalloles calentes i apliquem els vials i crema final que ajudarà a drenar, calmar, a fer una acció lipolítica i reafirmar el teixit.

Preu: 80 €

SWEDANA (Bany de vapor)

– 20 minuts –

L’acció de la Swedana (bany de vapor) activa l’eliminació de deixalles tòxiques des dels teixits, més profunds fins al tracte gastrointestinal. Amb l’expulsió de les toxines, l’organisme adquireix major flexibilitat i agilitat. És el millor mètode que esculpeix la teva bellesa.
Aquesta cura de bellesa consisteix en un bany excel·lent que encara la calor amb el vapor, estimula la circulació, sanguínia i limfàtica, dissolent les toxines del cos, augmentant el metabolisme basal amb l’eliminació de líquids, potenciant els resultats que desitges de forma més ràpida, a més de proporcionar una relaxació profunda en actuar sobre el sistema nerviós aportant benestar.
Aquest bany està recomanat a tots els rituals corporals, en especial els depuratius.

Preu: 20 €
10 € (si va combinat amb qualsevol servei)

Mans i peus

MANICURA COMPLETA

– 40 minuts –

Mimen les mans amb un bany d’olis essencials de llimona y arbre de te, tallem i llimem les ungles, retirem les pells, fem una hidratació de mans i esmaltem amb GREEN REVOLUTION, un esmalt d’ungles fins a un 84 % d’origen biològic! Patata, blat de moro, mandioca o cotó: per a les teves ungles, res és massa bo. Ja clàssic, és 9-free , vegan i cruelty-free.
Amb la gamma Petite Manucurist especialment dissenyada per a nens, ¡poden fer com els adults! Pinzell petit, pintura al xarop, un vernís que se’n va amb aigua. Producte eco, sostenible i de comerç just.

Preu: 21 € (suplement francesa 3€)

MANICURACOMPLETA DE LLARGA DURACIÓ

– 60 minuts –

¡Nou! La primera manicura semi permanent neta del mercat que no conté “ingredients tòxics”. Un esmalt que dura 10 dies amb la làmpada LED.
¡Molt pràctica! S’elimina fàcilment sense danyar les ungles amb un quitaesmalte suau sense acetona. La gamma està formulada sense disruptors endocrins ni cap altra substància que pugui suposar un risc al·lèrgic. No conté monòmers sensibilitzants ni hidroquinona.
És 9-free! Amb fins a un 84 % d’ingredients d’origen natural.
Els productes que utilitzem per a les nostres manicures també limita el seu impacte sobre el medi ambient.
S’ aplicarà un cost de 2 euros per esmaltar amb francesa.
No es recomanem aquesta manicura en ungles, febles, trencadisses o que es desfà i trenquen.

Preu: 26 € (No disponible)

LLIMAT I ESMALTAT

– 25 minuts –

Donem la forma adequada i desitjada a les ungles i també el color sempre respectant l’estructura natural de l’ungla. Inclou assessorament, tallat, llimat, neteja i tractament de les ungles a més de l’aplicació d´oli a les cutícules i l’esmaltat amb el color desitjat.

Preu: 13 €  esmaltat orgànic (suplement francesa 3€)

PEDICURA COMPLETA

– 60 minuts –

Cuidem els teus peus amb un tractament exclusiu, apliquem uns peücs impregnats d’un producte vegà, on treballarem ungles, cutícules i durícies, realitzarem un massatge als peus amb la crema de peus PADA de Lakshmi que ajuda a descansar els nostres peus, és adequada per pells seques, talons esquerdats i amb callositats. Acabem amb un esmaltatge al teu gust.

Preu: 31 € esmaltat orgànic (suplement francesa 3€)

RITUAL PADA (peus)

– 45 minuts –

El tractament de peus ayurvèdic, consisteix en l’exfoliació amb sals de desintoxicació (alleuja la sensació de cansament, activa la circulació i combat la retenció de líquids), tallem i netefiquem les ungles, apliquem un embolcall amb sals i fang negre (ric en vitamines, minerals, enzims, carboni actiu, olis essencials, verdures, alleugeriment, drenatge i fito-bio actiu compost, desintoxicant, remineralitzador, nutritiu i alleujament), retirar l’embolcall i realitzar un massatge Ayurveda amb l’oli adequat al seu DOSHA. Acabem el ritual amb una refrescant i suau crema de peus (olis nutritius i emol·lients, tabebuia, malva, rosat, taronja, eucaliptus, arbre de te, manuka i neem)
Si vols esmaltar les ungles tindrà un cost addicional.

Preu: 30 €

Rituals energètics

TRACTAMENT ENERGÈTIC AMB MOXA

– 30 minuts –

Moxa és un pur fet amb artemisa, es fa en el 2º chakra, on hi ha els majors bloquejos de la dona. Aquí és el poder de l’autoestima, és i al seu torn el punt més feble. Mitjançant la moxibustió, estimulem el sistema ciculatori induint un flux energètic i millorant així l’energia vital (Prana o Chi). Els teus beneficis:

 • Activa la manca de calor en el cos. Escalfa el chakra, absorbint la negativitat.
 • Purifica la sang.
 • Millora el funcionament dels ovaris.
 • Alleuja els dolors menstruals.
 • Regularitza i harmonitza la menstruació.
 • S’obre a l’experiència del plaer durant la unió sexual.
 • Encendre el foc de la saviesa femenina.
 • És bo per protegir-se de les energies negatives.
 • Efecte rejoveniment sobre el cos.
 • És depuratiu.
 • Estén la sensació d’alegria sexual a tot el cos i l’ànima.
 • Enforteix el sistema immunitari.

Preu: 35 €

REEQUILIBRI DE CHAKRAS AMB SINERGIA D’OLIS I PEDRES

– 45 minuts –

A través dels chakras flueix la nostra Prana o Chi (energia vital), de manera que amb aquest ritual aconseguim distribuir l’energia d’una manera que ajudem a sanar la nostra ment i per conseqüència el nostre cos i ànima. Amb una sinergia d’olis essencials i el poder de les pedres que representen cada chakra (7 chakras principals) i un massatge a l’abdomen (el lloc on s’acumulen la gran majoria dels bloquegis), aconseguim equilibrar l’energia en la nostra ment i cos.

Preu: 45 €

Tipus de certificacions

AIAB
El seu objectiu és garantir que els cosmètics que porten les seves etiquetes siguin respectuosos amb el medi ambient i ofereixin la major protecció possible per a la salut dels consumidors. Per tant, potencien l’ús d’ingredients que provenen de l’agricultura ecològica o la recol·lecció silvestre i prohibeixen l’ús de materials d’embalatge o ingredients cosmètics que de qualsevol manera s’afegeixin al medi ambient o que hi hagi alguna evidència que puguin perjudicar la salut del consumidor o es considerin al·lèrgens potencials. A més, per a la producció de cosmètics etiquetats amb AIAB, s’han d’utilitzar les últimes tècniques de resposta ambiental i minimitzar l’ús de materials d’embalatge que també han de ser reciclables.

FSC Mixt
Els productes que porten aquesta etiqueta estan fets d’una barreja de materials de boscos certificats per FSC, materials reciclats i/o fusta controlada per FSC. Tot i que la fusta controlada no prové de boscos certificats per FSC, mitiga el risc que el material s’obtingui a partir de fonts inacceptables.
FSC està treballant dur per aconseguir un augment en l’àrea de boscos certificats per FSC i la quota de productes reciclats 100% FSC o FSC en el mercat. Mentrestant, l’opció de barrejar materials és més o menys inevitable.

BDIH és la federació d’empreses industrials i comercials farmacèutiques, de productes dietètics, complements alimentaris i cosmètics creada el 1951. El 1996, un grup de productors alemanys de cosmètica natural, van treballar en el desenvolupament d’unes pautes comprensives per als cosmètics naturals certificats, tenint present les expectatives dels consumidors. Així va néixer l’aval segons la carta B.D.I.H.

ECOCERT defineix, mitjançant el sistema de referències dels Cosmètics Naturals i Ecològics un nivell d’exigència superior al de la reglamentació convencional dels productes cosmètics, el que garanteix una veritable pràctica del respecte al medi ambient, al llarg de tota la cadena de producció, el respecte al consumidor i una valorització de les substàncies naturals de qualitat ecològica superior. Oferint serveis d’inspecció i certificació en més de 80 països d’arreu del món, el segell Ecocert és, sens dubte, el més conegut en el món de la cosmètica natural. Ecocert és un organisme Europeu que té més de 80.000 productes certificats.

COSMEBIO és una Associació Professional Francesa de Cosmètic Ecològic i Biològic que agrupa el conjunt dels protagonistes del sector: proveïdors de matèries primeres i ingredients, fabricants, laboratoris cosmètics, distribuïdors (www.cosmebio.org). Per poder ser adherent i utilitzar els logotips consubstancials al Cosmètic Ecològic i Biològic, cal haver rebut la certificació d’un organisme de control independent com Ecocert , Qualitat France o similars.

Molt Aviat!

Un nou servei en línia que permetrà als nostres clients reservar el dia i l’hora que desitgin i escollir qualsevol dels nostres serveis/tractaments.