Serveis: Bio-estètica

A diari estem en contacte amb multituds de substàncies químiques nocives, ja sigui a través de l’alimentació, de l’aire o dels productes de cura personal que utilitzem. La majoria d’aquests últims inclouen components derivats del petroli, conservants, colorants, substàncies sintètiques i químics que s’han demostrat nocius per la salut.

Et cuides, els cuides.
La cosmètica ecològica proposa una alternativa eficaç per cuidar-nos de forma natural amb productes que contenen ingredients només d’origen orgànic i 100% vegetal (excepte la cera natural de l’abella). Amb l’ús d’aquests productes, no només ens cuidem de la manera més saludable possible, també estem protegim als animals ( ja que no son testats amb ells ) i promovem la cura pel medi ambient i la sostenibilitat gràcies al sistema de cultiu orgànic.
Al nostre saló només tenim els millors tractaments per la teva imatge personal; per la teva bellesa i pel teu benestar.


   

HIGIENE FACIAL BÀSICA

– Tractaments facials –

Higiene molt completa per a una neteja de les impureses i acne (orientada a pells mes joves) amb producte 100% natural. Tots al productes seran exclusius per al tipus de pell que es tracte. Desmaquillem, peeling, mascareta de fang o vapor, extracció, mascareta calmant i crema final.
Duració: 45min.

Preu: 40.00 €

HIGIENE FACIAL COMPLETA

– Tractaments facials –

Higiene completa amb massatge i olis essencials adequats a les necessitats del tipus de pell, amb producte natural, ECO i vaga. Desmaquillem, peeling, mascareta de fang o vapor, extracció, massatge facial, mascareta calmant, sèrum i crema final.
Duració: 60min.

Preu: 50.00 €

TRACTAMENT ANTI-AGE DELUXE FACIAL

– Tractaments facials –

Tractament facial per rejovenir la pell amb productes ECOLOGICS 100% naturals. Desmaquillem, peeling de AHA(amb enzims i alfa-hidroxiàcids naturals, àcid glicòlic 4,5% i àcids totals de fruites 0,02%, conté olis essencials amb propietats calmants i purificants) , sèrum bioactive, mascareta de fang, mascareta de calci (, massatge reafirmant amb pedres de quars i olis essencials sobre els punts marma, sèrum i crema final.
Duració: 1h 15min.

Preu: 70.00 €

TRACTAMENT HIDRATACIÓ ÀCID HIALURÒNIC

– Tractaments facials –

Tractament de àcid hialurònic, doble neteja (Manté el mantell hidrolipídic aportant aigua i lípids, intercanviem aigua dins i fora de la cèl·lula).A continuació fem un massatge de 10 minuts (crema nutritiva amb baies de Goji, vitamina E i Àcid hialurònic), aplicació de mascareta d’àcid hialurònic ritual de massatge amb pinzells (mascareta bifàsica que calma la set de la pell i estimula la síntesi de nou àcid hialurònic), retirar mascareta, tonificar, sèrum i crema (Àcid hialurònic, extracte natural de poma, llenties i closca de Síndria, oli de moringa de cultius de comerç just, ric en omega 3,6 i 9 i vitamina E.
Duració: 60min.

Preu: 65.00 €

MAQUILLATGE SOCIAL

– Serveis de bellesa –

La imatge és una part fonamental en la societat actual, per això en el nostre centre Tina Prat ens posem a la teva disposició per tal d’assessorarte amb la finalitat de que llueixis un maquillatge perfecte en qualsevol moment.
Duració: 30min.

Des de 25.00 €

MAQUILLATGE DE NÚVIA

– Serveis de bellesa –

En un dia tant important t’ajudem a treure’t el millor partit, ja que en un maquillatge de núvia s’han de tenir en compte un gran nombre d’exigències com ara la il·luminació, la fotografía continuada i la duració del maquillatge que ha de romandre intacte durant moltes hores. El maquillatge nupcial ha de ser natural i lluminós, remarcant la fisonomia natural, corregint les imperfeccions i potenciant així la bellesa natural de cada núvia, tot respectant el seu estil i personalitat.
Duració: 60min.

Des de 60.00 €

TREURE ESMALTAT SEMIPERMANENT

– Serveis de bellesa –

Aquest és un servei extra que donem als nostres clients. Es treu de manera que no danyem l’ungla, sense llamparà i amb producte vaga.
Duració: 20min.

Preu: 10.00 €

MANICURA COMPLETA VEGANA

– Serveis de bellesa –

Mimem les mans amb un bany d’olis essencials de llimona y arbre de te, tallem i llimem les ungles, hidratem amb crema i esmaltem amb SPA RITUAL (es un producte ecosotenible i de comerç just) amb el color desitjat. Tot amb producte ecològic i vaga.
Duració: 40min.

Preu: 20.00 €

PEDICURA COMPLETA VEGANA

– Serveis de bellesa –

Cuidem els teus peus amb un tractament exclusiu, apliquem uns peücs impregnats de producte vaga on treballarem les ungles, cutícules i durícies i finalitzem amb un esmaltat al teu gust.
Duració: 45min.

Preu: 30.00 €

DEPILACIÓ DONA

– Serveis de bellesa –

Depilació amb cera calenta hipoalergènica que deixa la pell molt suau i arrenca el pèl d’arrel. Ceres sense resines acríliques que malmetin la pell i sense PEG.

Celles – 6€
Disseny celles – 8€
Llavi superior – 5€
Engonals – 8€
Engonals brasilenyes – 10.5€
Pubis – 15€
Zona perianal – 6€
Mitges cames – 13€
Cames senceres – 19€
Braços – 14€
Mitjos braços – 7€
Glutis – 10€

DEPILACIÓ HOME

– Serveis de bellesa –

Depilació amb cera calenta hipoalergènica que deixa la pell molt suau i arrenca el pèl d’arrel. Ceres sense resines acríliques que malmetin la pell i sense PEG.

Mitges cames – 15€
Cames senceres – 22€
Esquena sencera – 20€

Abdomen – 15€
Pit – 15€
Pit i abdomen – 28€

MASSATGE RELAXANT COMPLET

– Tractaments corporals –

Combina el poder del tacte amb les propietats d’un preparat d’olis essencials naturals segons el teu DOSHA (en la medicina ayurveda el dosha es el tipus de temperament i energia de la persona) .
Duració: 60min.

Preu: 60.00 €

MASSATGE RELAXANT PARCIAL

– Tractaments corporals –

Relaxat amb un massatge decúbit prono. Escull l’ essència que mes t’agradi, o deixat guiar per la intuïció. El cos ens parla i sap que necessita en cada moment. Tot a base d’olis vegetals y essencials ECOLOGICS.
Duració: 45min.

Preu: 45.00 €

MASSATGE CRANEOFACIAL

– Tractaments corporals –

Aquest massatge està especialment indicat per a tractar migranyes, tensions o estrès. Amb olis essencials com la menta o eucaliptol.
Duració: 20min.

Preu: 20.00 €

MASSATGE LOCALIZAT

– Tractaments corporals –

El massatge d’esquena es el mes usual per descarregar tensió, però també hi ha mes parts del cos que pateixen com les mans, peus, cames o braços. Amb aquet massatge disminuïm les tensions acumulades i activem punts energètics.

Esquena: des de les cervicals fins el cocxis

Mans i braços: dels dits fins a les cervicals

Peus i cames: des dels dits dels peus fins a l’engonal

Preu: 30.00 €

TRACTAMENTS REDUCTORS CORPORALS GARSHAN (ayurveda)

– Tractaments corporals –

Tractament ayurveda localitzats i específics per cada tipus de cel·lulitis. Son tractaments no invasius mitjançant envolcalls i mascaretes amb maniobres de massatge especifiques a les necessitats del cos.
Duració: 60min.

Preu: 60.00 €

EXFOLIACIÓ I HIDRATACIÓ CORPORAL

– Tractaments corporals –

Tractament que ajuda a la renovació cel·lular i nodreix la pell en profunditat. Consta d’una exfoliació per tot el cos que es retira mitjança tovalloles calentes  i a continuació fem una hidratació amb olis essencials.

Preu: 70.00 €

PEELING + HIDRATACIÓ DE MANS

– Tractaments express –

Fem que el teu moment a la perruqueria sigui mes relaxant si cap. Utilitzem un peeling i un bàlsam DAVINES, amb oli de Roucoco (Prevé l’envelliment, manté l’elasticitat de la pell i conté oligoelements, disminueix considerablement el dany ocasionat pels raigs UV.) total absorció.
Duració: 20min.
Suplement esmaltar: 3€

Preu: 10.00 €

PEELING + HIDRATACIÓ DE PEUS

– Tractaments express –

Relaxat a l’hora que posem a punt el peus, posem al peus al remull en aigua tèbia i aromatitzada. Fem una exfoliació als peus, seguit d’un massatge amb olis vegetals y essencials per hidratar y relaxar.
Duració: 20min.
Suplement esmaltar: 3€

Preu: 15.00 €

PEELING + HIDRATACIÓ FACIAL

– Tractaments express –

Relaxat a l´hora que hidrates la pell amb un tractament exprés amb àcid hialurònic. Desmaquillen la pell, fem un peeling mask (enzimatic) i  un massatge de 10 minuts (crema nutritiva amb baies de goji,  vitamina E i àcid hialurònic) i per finalitzar la hidratem amb sèrum i crema (àcid hialurònic, extracte natural de poma, llenties i closca de síndria) on garantim una doble hidratació.

Preu: 25.00 €

LLIMAR I ESMALTAT VAGA EXPRESS

– Tractaments express –

Llueix unes ungles maques i polides. Desmaquillem la ungla, llimem amb la forma desitjada i esmaltem amb SPA RITUAL, un producte ecològic, vaga i de comerç just.
Duració: 20min.

Preu: 13.50 €

MAQUILLATGE EXPRESS

– Tractaments express –

Dóna-li un toc de color a la teva pell, un maquillatge subtil i en harmonia amb el teu rostre.

Preu: 18.00 €

Molt Aviat!

Un nou servei en línia que permetrà als nostres clients reservar el dia i l’hora que desitgin i escollir qualsevol dels nostres serveis/tractaments.