La calvície. Mètodes i tendències

La calvície. Mètodes i tendències

Quedar-se calb és una de les principals preocupacions dels homes. Hi ha alguns remeis per aturar la caiguda del cabell, per fer que surti més quantitat de pèl i, fins i tot, per trasplantar-lo. Hi ha molts mites i desconeixement al voltant d’aquest tema. Saber quines són les opcions més conegudes és una tasca àrdua per la gran quantitat de comentaris sobre el tema.

Anem a veure algunes d’aquestes. L’alopècia androgenètica ve causada per la generació de testosterona, cosa que produeix la caiguda del cabell des de l’adolescència. Hi ha dos fàrmacs molt coneguts per aturar la caiguda del cabell: el Dutasteride i el finasteride. Una de les contraindicacions més temudes pels homes és la baixada de desig sexual que pateix el seu metabolisme.

Hi ha un altre fàrmac anomenat Monoxidil que s’utilitzava en forma de pastilles per la tensió. Quan van veure els seus beneficis per al cabell, van decidir fer una loció amb els mateixos components. Normalment s’aplica dues vegades al dia.

També existeix l’opció de l’implant de cabells. Cada vegada més, els homes decideixen provar aquest mètode. Es tracta de realitzar microempelts capil·lars a la zona de calvície amb pèls trets del propi cos. Al tractar-se de cèl·lules ja conegudes per l’organisme, aquest no les rebutja. L’únic inconvenient que té és que el pèl natural segueix caient i a llarg termini pot ser una solució contraproduent.

Finalment, hi ha les ja conegudes vitamines i xampús que no tenen l’efecte esperat, ja que no arriben fins a l’arrel del cabell per nodrir-lo. No et fiïs de vitamines miraculoses o xampús anticaiguda. Aquesta mena de productes poden ajudar a que el cabell es vegi més brillant, però no poden aturar la seva caiguda.

Sembla que no hi ha un mètode infal·lible. És molt difícil anar contra la natura. Sempre hi ha l’opció de ser calb. I, compte! És una de les estètiques més de moda. 😉

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari