Carnestoltes 2019: Les disfresses més originals

Carnestoltes 2019: Les disfresses més originals

Un any més arriba el carnaval, ¿ja saps de què et vols disfressar?

Aquesta tradició que prové de l’època romana no deixa de sorprendre’ns cada any amb nous personatges. Només hi ha un dia a l’any per convertir-se en una altra persona, qui t’agradaria ser?

Anem a repassar les tendències d’aquest Carnestoltes 2019 que ve carregat de superherois i superheroïnes, princeses i personatges d’allò més originals.

Aquelles sèries i pel·lícules que han triomfat aquest 2019 tenen gran protagonisme en les disfresses de moda. Trobem per exemple la disfressa de Daenerys de la sèrie ‘Joc de Trons’ o la màscara i el vestit vermell d’una de les sèries que ha arrasat aquest any ‘La casa de papel’.

Una altra de les opcions amb un gran ventall de possibilitats és el món dels herois i heroïnes. Aquest any s’han portat a la gran pantalla una enorme quantitat de pel·lícules.

Per dona trobem a Wonder Woman, la Vidua Negra, Catwoman o Harley Quinn. Per home tenim a Thor, Spiderman, Iron Man o Blach Panther.

La factoria Disney també serà un dels protagonistes d’aquest 2019 amb les princeses i les bruixes com Malèfica, Dalia, Ariel o Elsa. Una de les disfresses que esperem veure triomfar és la del ‘Genio de la lámpara’. L’estrena de la pel·lícula d’Aladí està prevista per a l’estiu d’aquest any.

Si el que vols és fer disfresses en grup, et deixem algunes idees: Bola de Drac,Caçafantasmes, Street Fighter, Toy Story o Star wars.

I si et fa il·lusió disfressar-te d’animal, els dos més de moda són l’unicorn i el flamenc, o personatges pintorescs com Frida o Van Gogh.

És important per construir una disfressa, no només intentar reproduir l’original comprant-lo o fent-lo un mateix, ¡sinó també posar imaginació! Tenir cura del vestuari i sobretot del maquillatge. Aquest serà el punt clau per triomfar en aquest Carnestoltes 2019!

 

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari