Cuida i repara el teu cabell i la teva pell després de l’estiu

Cuida i repara el teu cabell i la teva pell després de l’estiu

L’estiu arriba a la seva fi i el deteriorament que ha fet sobre el nostre cabell i la nostra pell, a causa dels raigs solars, l’aigua salada, el clor de la piscina o descansar menys del necessari es fa més visible. Per poder millorar l’aspecte del nostre cabell i la nostra pell és necessari tornar a cuidar-la i recuperar les rutines més saludables per al nostre organisme.

Tothom sap la importància d’utilitzar el protector solar en els mesos d’estiu per protegir la nostra pell de la radiació solar i d’altres possibles conseqüències com taques o cremades solars. Mai s’ha d’oblidar el protector solar si vas a la platja, a la piscina o la muntanya. El que no sabem és que també cal utilitzar-lo en els mesos previs i posteriors a l’estiu, ja que la radiació, tot i no ser tan forta, segueix afectant a la nostra pell.

Una altra de les coses que ajuda és la neteja de la pell a través de cremes exfoliants i de tònics per treure possibles impureses. Un cop la pell està neta, es poden aplicar cremes hidratants i antioxidants tenint en compte la mena de pell. Aquest procés s’ha d’utilitzar en les zones que estan més exposades al sol: cara, braços, cames, coll i clatell.

Cal cuidar la pell, però no t’oblidis del cabell! Amb el pas de l’estiu, perd tot el seu brillantor i la seva vitalitat. El primer que cal fer després de l’estiu és sanejar el cabell. Per a això, sempre va bé un bon tall, acompanyat dels productes més saludables per aplicar al teu cabell: xampús i condicionadors que no maltractin teu cabell. Si vols aconseguir un cabell brillant, l’ús de mascaretes i sèrum pot ser la teva millor opció.

En contraposició intenta evitar que el pèl es torni a ressecar amb l’ús habitual de planxes i assecadors.
Prepara la teva pell i cabell per lluir-los aquest hivern perfectes i radiants!

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari