El tint orgànic: la coloració natural que està de moda

El tint orgànic: la coloració natural que està de moda

En què creiem en la perruqueria Tina Prat?

A la perruqueria Tina Prat creiem en la salut dels nostres tractaments de bellesa. És per això que només

utilitzem productes ecològics i naturals: lliures de químics i para-bens que puguin resultar perjudicials per a la salut.

També respectem el medi ambient. Només fem servir elements que estiguin sensibilitzats amb l’entorn i donin suport al desenvolupament sostenible.

Apostem per la bio-perruqueria amb talls, coloració, metxes, massatges capil·lars, tant per a home com per a dona, duts a terme amb productes ecològics i saludables.

 

Què són els tints orgànics?

Els tints habituals s’elaboren amb elements molt nocius com silicona, colorants, petroli, entre d’altres. En utilitzar aquests productes al cap, que és una zona molt sensible, molts d’aquests químics són absorbits pels porus i entren directament en el nostre cos.

Aquetsa setmana hem fet una formació a Sabadell sobre els tints orgànics, 100% vegetals. Aquesta mena de tint es crea a partir de colorants en pols que són pràcticament naturals i que estan enriquits amb pigments que no han estat tractats.

Es tracta de pols colorants que surten de fulles d’arrels i de flors d’algunes plantes. Al barrejar-los amb aigua s’obté una coloració natural.

Ajuden a la coloració del cabell, produeixen reflexos, camuflen els cabells blancs i atorguen un aspecte natural al cabell. A més, respecten i, fins i tot, poden millorar l’estat natural del pèl, el qual guanya cos i brillantor.

 

Qui pot utilitzar tints vegetals?

Tothom pot utilitzar aquesta mena de tints. Serà de gran ajuda per a persones que pateixin al·lèrgies, patologies en el cuir cabellut, tractaments d’oncologia o embarassades. 

I, sobretot, per a totes aquelles persones compromeses amb el medi ambient.

Cuidem el nostre cos de forma natural i cuidem el cos del planeta entre tots!

 

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari