La bioperruqueria i la bioestètica, el futur de la cosmètica i els tractaments de bellesa

La bioperruqueria i la bioestètica, el futur de la cosmètica i els tractaments de bellesa

El món de la perruqueria i l’estètica estan evolucionant cap als tractaments naturals, és a dir, aquells xampús, acondicionadors, cremes, mascaretes i tints sense químics industrials i amb extractes naturals.

Es tracta de productes ecològics que no fan malbé el nostre cos i s’adapten a les necessitats de cada persona gràcies als seus elements naturals.

El saló de bellesa i perruqueria de Tina Prat a Terrassa es suma a aquesta nova corrent en l’àmbit de la bellesa i la salut per oferir un espai tranquil i natural que atengui en cada moment les necessitats dels seus clients.

Així trobem en la part de bioperruqueria tractaments molt diversos: des dels més bàsics per al cabell, com és rentar i tallar, diferents tipus de coloracions naturals o metxes, fins a altres destinats a la millora de la bellesa i del cos, com són els tractaments reparadors, energitzants o ‘detox’.

A més, pel que fa a bioestètica, el saló de bellessa i perruqueria de Tina Prat ofereix un ampli ventall de serveis entre els quals destaquen la cosmètica bio amb maquillatges naturals, inclòs el de núvia, depilació amb làser i amb cera, manicura i pedicura, tractaments anti-edat, reflexologia, o micropigmentació i microblanding.

Hi ha un altre servei que és molt important pel benestar del cos, els massatges: hi ha massatges terapèutic, antiestrès, circulatori i limfàtic, i aromàtic.

Tots aquests tractaments i serveis es duen a terme amb productes bio lliures de parabens, sulfats o gluten. Cap d’ells ha estat provat amb animals, ni creat amb treball infantil, i tots ells respecten el medi ambient.

Apunta’t a la moda bio! Cuida el cos i la ment de forma natural i sigues responsable amb el medi ambient.

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari