Llueix una pell llisa, suau i hidratada aquest hivern

Llueix una pell llisa, suau i hidratada aquest hivern

Aquest Nadal sigueu els més atractiu de la festa!

Aquí et deixem alguns trucs de bellesa que s’han de fer en el moment d’aixecar-se i anar-se’n a dormir i que et poden anar molt bé.

Durant aquestes festes, entre el nadal, el cap d’any, el sopar d’empresa, els reis mags, ens n’anem a dormir molt tard i els que tenen sort estan de vacances, però alguns ens toca anar a treballar. Si ets un o una d’aquests, descobreix les claus per tenir bona cara durant el dia, encara que t’hagis anat a dormir tard.

La puresa de l’aigua i el sabó

Abans d’anar a dormir, és molt important rentar-se la cara. De vegades busquem fórmules màgiques per millorar el nostre aspecte, sense tenir en compte que tenim dos ingredients imprescindibles en la cura de la nostra pell: el sabó i l’aigua. És important rentar-se la cara abans d’anar a dormir per netejar la pell de tota la brutícia i impureses que ha anat recollint durant el dia.

Hidratar és rejovenir

Després de rentar-se la cara, hidratar la pell abans d’anar a dormir té molts beneficis. Per què és millor a la nit? Perquè la pell es prepara per entrar en el son i no té els condicionants externs que la deterioren com el fred o l’aire.

El fred té un efecte lífting

A l’aixecar-se amb la cara inflada, el primer que cal fer és posar glaçons en aigua perquè es refredi, i després agafar una tovallola i netejar-se la cara. Un altre dels trucs és ficar la crema a la nevera. Ajuda a baixar la inflor matutina i té un efecte lífting.

La exfoliació cutània natural

Seguidament és recomanable beure aigua tèbia amb llimona per ajudar a una bona digestió. Un altre dels trucs que es pot fer amb llimona és barrejar sucre fina amb suc de llimona. Aquesta recepta s’aplica al cutis i ajuda a la seva exfoliació. El suc de llimona aporta vitamina C i tanca els porus, i el sucre, al ser granulat, serveix per exfoliar.

Així que ja saps què fer aquestes festes per tenir un cutis lluent!

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari