La manicura i pedicura ecològiques: estètica, salut i medi ambient

La manicura i pedicura ecològiques: estètica, salut i medi ambient

Què són la manicura i pedicura ecològiques?

La cura del nostre cos és una de les preocupacions de l’època en què vivim. Tenim en compte i cuidem en detall l’aspecte de cada part de nosaltres, entre elles, les ungles.
Fer-se la manicura i pedicura és una cosa habitual avui en dia. Hi ha una paleta àmplia de colors per pintar-se les ungles.

Els colors més de moda per a aquest any són, entre els vius, el corall i el clàssic vermell, entre els suaus, els ‘nudes’ o blancs, i, entre els colors freds, el gris o els metàl·lics.

La manicura o pedicura és un procés per a la cura de les ungles, que va des de la higiene fins al esmaltat. Cal fer aquest procés de la manera més ecològica possible per tenir cura tant les ungles i les mans, com del medi ambient.

En què consisteix una manicura o pedicura ecològica?

Els ingredients dels esmalts que s’apliquen a les ungles estan lliures de productes tòxics, de tints sintètics, de parabens (es tracta d’un àcid) i de conservants que poden fer malbé el nostre cos i la nostra salut.

El material que s’utilitza en aquesta mena de manicures o pedicures està higienitzat i cap producte dels que s’aplica a les ungles porta ingredients d’origen animal.

Quina és la durada de la manicura o pedicura ecològica?

La durada d’aquesta mena d’esmalts és la mateixa que en els habituals. El fet que siguin ecològics no influeix en la seva qualitat o durada.

Per què optar per la manicura o pedicura ecològica?

D’una banda, las manicura o pedicura ecològica té cura de la pell i les ungles per no contenir productes sintètics i, per tant, no les deteriora.
Es tracta d’un tractament ideal per a persones sensibles o al·lèrgiques a aquesta mena de productes.
A més, ajuda a protegir el medi ambient i l’ecosistema.

La perruqueria de Tina Prat ofereix el servei de manicura i pedicura ecològiques tots els divendres de la mà de Daniela Bio Manicure. Per saber més pots demanar informació a través del nostre web.

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari