Mites sobre la bellesa masculina

Mites sobre la bellesa masculina

La bellesa masculina no ha estat explotada com la femenina i és, per això, que hi ha una gran varietat de mites al voltant de la mateixa. Al segle XXI, ens hem començat a fixar en la bellesa dels homes i veure com ells han de tenir cura del seu cos.

Des de llavors han començat a aparèixer a la televisió i als supermercats locions hidratants per a homes, cremes i, fins i tot, maquillatge per a homes, però segueixen existint molts mites en relació a la bellesa masculina.

Un dels més comuns és creure que la barba creix més com més s’afaita un. La barba, de la mateixa manera que la resta de zones amb pèl, té una disposició genètica difícil de modificar. És possible que es torni una mica més frondosa si l’afaitat es realitza a contrapèl, però sempre serà dins dels gens de la persona.

Un altre dels mites, és creure que els homes s’han d’hidratar després de la dutxa perquè tenen una pell més dura. És cert que la pell masculina sol ser una mica més aspra que la femenina, però els experts recomanen hidratar-se en la majoria dels casos una vegada al dia.

Es creu també que la exfoliació pot ser perjudicial per a la pell masculina pel mateix motiu que ja hem comentat en el punt anterior. Per contra, la exfoliació de la pell és molt beneficiosa en qualsevol ocasió.

De la mateixa manera, sempre s’ha dit que utilitzar diferents productes per a la pell pot ser perjudicial. Això és totalment fals. Les cremes hidratants, encara que barrejades, sempre reduiran la probabilitat de què apareguin taques o grans a la pell.

I, finalment, una de les afirmacions més conegudes és que els homes han d’utilitzar de forma exclusiva productes per a homes, és a dir, cremes per a homes, perfums per a homes, sèrums per a homes, etc.

La veritat és que en el 90% dels casos, aquests productes de bellesa per a homes disten simplement en l’olor i l’embolcall dels productes per a dones.

 

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari