La perruqueria ecològica de la Tina Prat: centre de bellesa i estètica que cuida el mediambient

La perruqueria ecològica de la Tina Prat: centre de bellesa i estètica que cuida el mediambient

Avui en dia, una de les necessitats bàsiques del nostre planeta és que segueixis cuidant d’ell. Per a això, els negocis es poden dissenyar perquè siguin favorables al medi ambient. Des de la perruqueria i centre de bellesa Tina Prat, busquem garantir alguns dels requisits bàsics per a tenir cura no només dels nostres clients, sinó també del nostre ecosistema.

Com protegim l’ecosistema?

Una de les fonts d’energia que més contamina és la lumínica. El distribuïdor de llum del nostre local és de proximitat, proveït al 100% amb energia renovable. A més, les nostres llums funcionen amb energia led. Una altra de les eines amb què treballem és l’aigua. Perquè arribi el menys corrosiva possible i protegeixi el cabell dels nostres clients, fem servir un descalcificador.

Què són les pràctiques verdes?

En el nostre centre, duem a terme la regla de les 3 erres: reduir, reutilitzar i reciclar. Ho fem a través de les anomenades pràctiques verdes, és a dir, mesures que ajuden al medi ambient. Per exemple, no utilitzar productes tòxics per a la neteja de la sala, reciclar tot el possible, fer servir envasos de plàstic reciclable i reutilitzables per als nostres productes de bellesa i no fer ús d’ambientadors.

Com són els nostres proveïdors?

Treballem amb proveïdors anomenats ètics, és a dir, que no fan males pràctiques a la seva empresa. De fet, un dels nostres principals proveïdors, va ser reconegut al 2014 amb el Zero Impact Ambassador Award i novament en 2016 amb el títol B-Corp. Es tracta de titulacions que acrediten el respecte que aquesta mena de proveïdors té per les persones i el medi ambient, a través de la compensació de CO2 emès en tota la cadena i que és compensat amb la replantació d’arbres. La comunitat global i l’organització B L’AB, que dóna suport a empreses enfocades a crear impacte positiu en persones i medi ambient, els va donar el premi “Millor per al món” en la categoria de medi ambient el 2018.

Per què ho fem?

Perquè creiem que la bellesa i l’ecologia no estan renyides. És crear una perruqueria i centre de bellesa que miri cap al futur!

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari