Setakolor: la coloració natural que cuida el teu cabell

Setakolor: la coloració natural que cuida el teu cabell

Al saló de bellesa i perruqueria de la Tina Prat volem donar als nostres clients la millor qualitat del mercat. Apostem per coloracions naturals i que cuidin el cabell.
Confiem en una coloració natural per donar vida al teu cabell anomenada Setakolor. Aquest sistema de coloració prima la qualitat i ajuda a mantenir el cabell fort i brillant.

Amb l’arribava de la primavera el cabell comença a caure per el canvi d’estacionalitat. L’hivern passa factura al nostre cabell perquè s’ha d’assecar amb assecador cada vegada que es renta. És possible que el cabell pateixi i es quedi sense vida. És important cuidar-lo a l’hora de rentar-lo, assecar-lo i sobretot en el moment de tenyir el cabell.

La primavera és un bon moment per cuidar el nostre cabell perquè es troba entre l’hivern i l’estiu, i tots sabem que a l’estiu és més difícil de cuidar amb el sol, les platges i piscines.
Hi ha molta gent que utilitza tints al cabell i que ho fan de forma recorrent. És important utilitzar tints naturals que vetllin per la salut del cabell.
Aquesta coloració amb oli està feta amb alta tecnologia, per tal que el tint del cabell duri el màxim de temps possible i que, a més, el cabell es mantingui brillant i molt sa, gràcies a les propietats del oli i a que aquesta coloració no conté amoníac. A més, colora i pot aclarir-se tres o quatre tons fins arribar al to del cabell natural.

Té altres beneficis molt interessants com que cobreix les canes al 100%, millora la elasticitat natural del cabell, té propietats nutritives, reconstrueix la fibra capil·lar i deixa un color molt intens.
Està disponible en 24 tonalitats que es poden barrejar per obtenir una gama quasi il·limitada de colors.
Visita’ns al saló de bellesa i perruqueria Tina Prat i, ¡t’informarem sense compromís!

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari