El Single Shampoo de Danives: innovació, sostenibilitat i transparència

El Single Shampoo de Danives: innovació, sostenibilitat i transparència

 

La perruqueria i estètica Tina Prat aposta sempre pels productes més naturals i ecològics. És per aquesta raó que treballem amb la marca Davines que es defineix per mantenir un equilibri entre els seus productes i ajudar a la creació d’un món més sostenible.

Avui volem parlar-te d’una de les joies de la seva gamma de productes, el Single Shampoo. Es tracta d’un xampú que uneix la innovació en el tractament de cabells, la sostenibilitat per la seva composició natural i la transparència dins el sector de la cosmètica.

El Single Shampoo pot ser utilitzat per a tota mena de cabells en el rentat diari, aconseguint una bona hidratació, elasticitat i conservació dels cabells.

La innovació d’aquest xampú la trobem en la seva composició, el 98% biodegradable. Per tant, busca respectar el medi ambient amb un 95% d’ingredients naturals, és a dir, que no contenen cap traça sintètica. Aquest criteri és el que més diferencia la marca Davines de la resta del mercat de la cosmètica.

Els ingredients d’aquest xampú deriven de la quinoa, i atorguen suavitat i lluminositat al cabell, cosa que ajuda a el pentinat. Així que fora les estirades de cabell!

També conté carbohidrat multifuncional que hidrata i nodreix els cabells, a més d’oli d’oliva i oli de Parma per donar brillantor. La fragància és totalment natural i està feta amb olis essencials de clau d’or, gerani i donzell romà amb notes de sortida a romaní i espígol, i notes de fons de cor de pàtxuli i tronc de cedre.

No conté colorants, silicones ni ingredients d’origen animal.

Per si això fos poc, el pot en el qual s’envasa el xampú és de plàstic fet amb fonts renovables vegetals totalment reciclables, de la mateixa manera que l’embalatge.

Nosaltres sempre treballem amb els productes que et cuiden a tu i al medi ambient!

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari