Tendències en talls de cabells per a l’estiu

Tendències en talls de cabells per a l’estiu

Arriba l’estiu i amb aquest, la calor, la platja, la piscina, el sol … I el deteriorament del cabell! Es crema, es resseca i es cau més del normal. Ens apareixen moltes preguntes sobre què fer amb el nostre cabell, segons si és llis o arrissat, si és fi o gruixut, si és llarg o curt …

Aquesta temporada es posen de moda els talls de cabell frescos i còmodes, ¡perquè puguis preocupar del que realment importa!

Tall de cabell ‘Bob’
Un dels talls que més estem veient en el cinema després de gairebé dues dècades, és l’estil ‘bob’, és a dir, aquestes melenes que acaben a l’orella i que donen un gran volum. Tenim un exemple clar amb l’actriu que dóna vida a la protagonista de la pel·lícula ‘Amelie’.

Hi ha una nova versió d’aquest estil que es diu ‘Choppy bob’. Consisteix a crear més capes a la part posterior per donar més volum i mobilitat al cabell. A més, aquesta mena de tall queda bé amb pèl gruixut, arrissat, fi, etc.

Serrell curt
Una altra de les tendències en talls de cabell d’aquest 2019, són els serrells. Hi ha tota mena de serrells: rectes, de mig costat, llargs fins als ulls o curts fins a mitja cara. Un dels serrells més de moda per a aquest estiu és el serrell ‘wispy’. Aquest neix en l’epicentre del front i cau fins a sota dels ulls, deixant part d’aquesta al descobert.

Estil ‘tomboy’
El tall de cabell ‘tomboy’ porta temps de moda, però al tractar-se de cabell curt, és molt còmode i ideal per a la temporada d’estiu. L’únic que cal fer és rentar, assecar i ‘anar-se’n a la platja!

Els tons rossos glaciar
El cabell ros glaciar, és a dir, aquesta tonalitat rossa més propera al blanc que al daurat, porta molts inconvenients a l’estiu perquè es crema i es resseca molt. Però no cal que et preocupis!

Aquest any arriba una coloració anomenada ‘Buttery Blonde’: és més càlida, amb tons daurats i reflexos vainilles. És la coloració perfecta per a aquest estiu!

Ja t’has decidit? Corre, corre, ¡que l’estiu ja és aquí!

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari