Accions i decisions sobre una bona salut física i mental

Accions i decisions sobre una bona salut física i mental

Des de la perruqueria de Tina Prat ens esforcem per donar els millors serveis als clients perquè mantinguin una bona imatge amb productes naturals i ecològics.

Sabem la importància d’estimar-se i cuidar-per fora i, també, per dins.

Amb motiu del dia de la salut volem dedicar aquest post a aquells passos que ens han de mantenir sans, ben cuidats i en forma.

El primer va dedicat a l’exercici. Portem temps escoltant la importància d’exercitar el cos perquè no envelleixi. Amb un mínim de 30 minuts al dia és suficient perquè els òrgans s’enforteixin, els músculs es tonifiquin i les articulacions funcionin correctament. Si vols estar fet un xaval/a, ja saps què et toca. A córrer!

Una altra cosa necessària és beure molta aigua. El nostre cos és un 90% aigua (encara que no ho sembli). És molt important donar-li al cos el que necessita perquè aquest es netegi i es purifiqui.

L’alimentació és un bàsic dins la nostra vida. La frase ‘som el que mengem’ és literalment així. Allò que li donem a l’organisme, és amb el que es manté. No cal ser vegetarià o vegà per menjar bé. Una de les accions que poden ajudar molt a la teva dieta és la reducció de greixos ‘trans’ o greixos saturats. Et sentiràs millor i reduiràs pes.

També és important fer entre 4 i 5 àpats al dia, eliminar sucres refinats (tot tipus de pastisseria industrial) i menjar molta fibra (vegetals, fruita i gra.).

Dormir bé és un altre dels hàbits més bàsics per al cos. La nostra societat porta un ritme de vida molt accelerat i això repercuteix en el son. Es recomana dormir una mitjana de 7 hores, encara que depèn de la persona. Augmenta la nostra fortalesa i alegria.

Acompanyant a dormir, tenim l’estrès. Una sensació que ha arribat fa unes dècades i s’ha quedat en el nostre dia a dia. És important cuidar la nostra salut mental. Es pot fer pràctiques de relaxació com el ioga.

Hem d’entendre que hem de cuidar-nos i estimar-nos. Si no ens estimem i cuidem nosaltres com anem a demanar als altres que ens estimin i ens cuidin?

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari