Cuida el cos: Dieta Detox després del Nadal

Cuida el cos: Dieta Detox després del Nadal

Després de les vacances de Nadal, toca tornar-se a posar en forma i netejar el cos dels menjars. Aquí van alguns consells per dur a terme una dieta detox.

És imprescindible menjar sa, beure dos litres d’aigua al dia i fer exercici.

En els àpats, podem beure sucs amb fruites i hortalisses. És molt conegut el suc verd d’espinacs i plàtan. Aquesta mena de sucs no només potencien la teva energia, sinó que desintoxiquen i aporten minerals al teu cos.

També tenim les infusions i els tes. La diferència entre una beguda i l’altra, és que els tes porten un alt contingut de teïna, que és un element semblant a la cafeïna.

Una infusió molt recomanable és la de gingebre amb llimona. Aquestes infusions són riques en vitamines, aminoàcids i també en minerals. A més, la llimona és un element purificador per l’organisme.

Un altre plat beneficiós en les dietes i després dels excessos de menjars són les amanides. Contenen elements no grassos, molta aigua, molt poc sodi i molt potassi. Funcionen bé com a element diürètic, de la mateixa manera que els espàrrecs.

El peix és un tipus de producte amb moltes vitamines. És molt recomanable el salmó pel seu alt contingut en Omega-3.

De la mateixa manera, tenim els anomenats ‘superaliments’ que contenen moltes vitamines i components que ajuden a protegir-nos contra malalties com el càncer: el bròquil o l’alvocat són un exemple.

Hi aliments que són detox en si mateixos com l’espirulina, l’ordi, la dent de lleó, la cua de cavall i l’açai.

Hi ha alguns hàbits que no estan relacionats amb el menjar, però que poden ser de molta ajuda per portar una vida saludable. És molt important mastegar amb calma el menjar i triturar-lo bé a la boca perquè l’estómac no hagi de treballar més del compte. També és molt important fer exercici i ser conscient de la nostra respiració.

I, finalment i no menys important, dur a terme de tant en tant una desconnexió digital que ens permeti connectar amb nosaltres mateixos.

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari