Trucs de bellesa per a aquesta tardor

Trucs de bellesa per a aquesta tardor

Ja és aquí la tardor! Cauen les fulles de colors, però no només això, sinó també es perd més cabell i l’ànim està una mica més decaigut amb el canvi d’estació.

Et deixem alguns consells que poden ajudar a sentir-te millor, amb més força i més vitalitat!

Sento la pell que tiba

Després de l’estiu, la pell pateix danys pels agents externs (el sol, l’aigua del mar o el clor de la piscina). Per treure aquestes capes superficials de pell que s’han vist més danyades, és possible realitzar una exfoliació integral, i propiciar que la dermis quedi llisa i resplendent.

A més, l’exfoliació ajuda a combatre la cel·lulitis i a millorar la circulació. Després d’una exfoliació, cal aplicar crema hidratant per nodrir la pell.

Per a la pell del cutis, és interessant utilitzar una crema hidratant amb factor de protecció (15 mínim) i protegir els llavis amb un protector labial o vaselina.

Se’m cau més el cabell

Per a la caiguda del cabell que es produeix en aquesta època (i que forma part del procés natural de renovació del mateix), és important aportar vitamines per nodrir-lo. Les més utilitzades són la vitamina B5 i H que arriben a través d’aliments com els llegums verds o els cereals integrals.

Si el que vols és que el teu cabell brilli, prova a utilitzar oli de coco. Humiteja el teu cabell amb aigua tèbia i després aplica-li aquest oli. Veuràs com resplendeix.

Em noto amb menys energia

Aprofita les vitamines que aporten fruites i verdures. Els espinacs, el bròquil, i fruites i vegetals de color taronja tenen una gran aportació de vitamina A i són molt antioxidants. Els kiwis i cítrics aporten vitamina C i el te, el cacau i la soja són també antioxidants. I, per si no ho sabies, el llevat de cervesa propicia el creixement d’un cabell sa i fort.

Tinc una vida molt sedentària

Doncs mou-te! Fes qualsevol activitat física que t’agradi. Si és a l’aire lliure millor. T’ajudarà a mantenir-te en forma i produiràs dopamina, una hormona relacionada amb el plaer del cervell i el reforç positiu.

Que aquesta tardor sigui el millor de la teva vida!

No hi han comentaris

Escriu el teu comentari